sucker for soccer

Är så himla glad att jag kommit igång med att börja träna igen! Ikväll var jag på "hurtgympa" i bjursås genom fotbollen och det känns bara sååå rätt att börja röra på sig igen! Jag har blivit piggare och känner mig gladare!

Har försökt komma igång med fotbollen många gånger efter mina två barn men det har liksom aldrig gått så riktigt bra. Har inte kännt mig riktigt motiverad eller funnit glädjen. Har testat andra typer av aktiviteter men är man en lagspelare ända ut i fingertopparna/tårna så är det svårt (läs omöjligt) för mig att klara av att hänga i ochh hålla ut! Det blir liksom ingen glädje att står där själv och göra nå fåniga saker som ska vara bra för bara mig själv. Nej jag behöver ha ett lag runt i kring mig där man kämpar för varandra och delar både glädje och motgångar tillsammans och känna gemenskap! Att känna gemenskap är en grym känsla!

Jag har spelat fotboll sen jag typ var nio år och det har aldrig funnits något annat för mig. Var inne på handboll ett tag, men det var hela fotbollslaget som höll på med det under vinterhalvåret så det föll sig ganska naturligt. Men har man sysslat med något så länge, något som fått mig att må bra, så är det svårt att lägga av helt. Jag spelade även då jag bodde i Stockholm och då jag bodde i Usa. Även om jag "lagt av" efter barnen så har tankarna ändå funnits där att jag kanske borde testa igen! Och visst har jag gjort några halvhjärtade försök..


Till saken hör att det inte funnits någon tränare de senaste åren i "mitt" fotbollslag utan det har istället varit spelare själva som hållt i det hela och det funkar inte riktigt för mig..iallafall inte om jag ska försöka komma igång på riktigt igen! Viljan har alltid funnits där men jag behöver nån som sparkar mig rejält i baken och säger åt mig att skärpa mig! Nu har det iallafall kommit en tränare som jag tror stakrt på. Han känns engagerad, vet vad han vill och kan fotboll! Och har en tro på laget! Det känns bara väldigt rätt och jag tror på riktigt att jag kan komma igång igen. Jag känner motivation och glädje och då är det väl bara att tuta och köra! Det kommer inte bli lätt men det ska gå! Nån mer som vill hänga på kanske?! :-)

Hur var det nu tjejer?..glädje,gemenskap, vilja, tro, kämpa!
och..
Man kan aldrig bli för gammal för att spela fotboll! ...;-)

måndag morgon.

Sitter med datorn i knät och försöker få igång det där som finns innanför pannbenet som tydligen också kallas för hjärnan. Hur som haver så känns den ganska trögstartad idag..:S Tur är väl då att jag inte har alltför mycket att belasta den med.

Har precis lämnat barnen på förskolan och är klar med det skolarbete som ska göras för denna vecka så nu är det väl bara att köra igång med kommande veckors läsning. Dock så är det publikationer på datalänkar så jag ska faktiskt ta mig in till jobbet idag och skriva ut dem. Det är så mycket lättare att läsa något på papper än över en dataskärm tycker jag.

nej för att komma igång så tänker jag lyssna på denna ett par gånger..blir på så piggt humör av den, texten passar väl inte sådär jättebra in men gillar "go:et" i den! Man kan liksom bara inte sitta still! :)

 

 

"Titta in till någon när som helst om du känner för det. Säger de "Usch, är det du!" kan du ju titta ut igen."
- Nalle Puh
Barnen myser vid stugan!.

img_8969 (MMS)

Vi har precis lämnat barnen hos farmor och farfar och beger oss nu hemåt för att förbereda oss att åka på bröllop. Ska bli riktigt trevligt!

Fredags shopping!

img_0058 (MMS)

Var till bästa butiken Calimero på eftermiddagen för att hitta en present till ett nytt litet liv! Hittade både present och detta fina ljusfat, ljus och hjärta! Nu är det fredagsmys här hemma!

nu vet jag..

hur jag vill se ut i håret nästa gång jag klipper mig! Och så här ser det ut:


Vackra Frida!
(Namnet tar dig till hennes blogg)

Denna frisyr sitter i dagsläget på en helt underbar tjej som har en personlighet som jag önskar fler hade! Och dessutom är hon en av de bästa lagkamrater man kan tänka sig ha! Kan ju önska att jag blir lika snygg också om jag skaffar en sån frilla! :)


Nu ska jag ta tag i inlämningsuppgiften igen så jag kan vara ledig efter kl 12.00 imorgon. Skulle vara så skönt att få en hela eftermiddag med barnen och kanske to.m en fika hemma hos bästa Sofian!

Hey You

Första seminariumet över datorn är nu avklarat och jag är i fas med det som ska göras! Känns väldigt skönt. Ska skriva ihop det som ska lämnas in senast fredag redan nu så kan jag bara lägga bort skolan ett tag. Vet inte vad som hänt riktigt så här bra i tid brukar jag inte vara då det gäller skolarbeten..men jag tänker rida på den vågen nu..och hålla mig kvar!


Tänk vad ett telefonsamtal en fredagkväll
kan förändra mycket..
Vet inte vart vi står eller vart vi kommer att gå
Just nu måste jag bara låta det vara
Låta det ta lite tid och känna efter..
Göra om, göra rätt..
men det är Tårar som rinner.Hörde denna på radion i går på väg hem från den underbara hälsokvällen. Fick mig att tänka på den trevliga kvällen i somras då vi var i skog och kolllade på P-Floyd. Hoppas det blir av i år med! :)


precis vad jag behövde!

Har laddat upp batterierna rejält ikväll! Vi hade en friskvårdsaktivitet med jobbet nu ikväll och det var bara en sån fantasktiskt härlig upplevelse!
Kunde inte komma mer lägligt!

Vi besökte Hälsovalet i Falun. Under kvällen fick vi testa på olika behandlingar. Jag startade med att sitta i en massasgestol i ljusrummet, fortsatte med handmassage följt av ryggmassage. Bröt av med lite enklare förtäring i form av någon soppa, bröd och annat gott tilltugg. När också magen fått sitt så var det dags för ansiktsmassage samt rengöring och jag avslutade det hela med ett välbehövligt och underbart fotbad följt av fotmassage. Jag är mer än nöjd och känner mig härligt avslappnad i kroppen! Den har varit rätt spänd sen i fredags. Många skratt avlöste också varandra så ja lite gladare känner jag mig också! Jag har verkligen fina kollegor. Och allt detta kostade mig inte en krona, hur bra är inte det dessutom?:)

Med denna känsla i kroppen så kan jag starta morgondagen med ett toppenhumör! :)Och om ni inte redan visste det så vill jag bara meddela att jag har
världens bästa lillebror.
Han är så klok och har lyft mig många gånger,
så även idag med ett meddelande på facebook. Jag älskar dig!

.

Det är svårt att vara positiv när man i själva verket är ledsen.
För mig är detta inte löjligt.
För mig är det verklighet.
Kanske uppförstorat, men dock verkligt.
Och det gör ont.


Försöker tänka:
Det finns inget hinder som du inte kan övervinna,
Ingen utmaning som du inte kan anta,
Ingen rädsla som du inte kan övervinna,
Oavsett hur omöjligt det ibland kan verka.


Men det är svårt, lägger locket på.
Tiden läker alla sår sägs det, vi får väl se om det stämmer..

words

Ännu en vecka till ända! Dock har helgen varit den värsta på mycket länge samtidigt som den varit trevlig också. Knepigt det där med känslor.. Och att man klarar av att växla mellan dem för att hålla uppe en fasad utåt. Lördagen var så trevlig med halva släkten här, samtidigt som det kändes tråkigt att inte alla kunde komma. Och djup där innuti en sorg över att saker och ting blivit som det blivit.

Jag kanske överreagerar, jag vet inte, men nu är det gjort och det svårt att vända om.. Jag har olika känslor inom mig nu, känslor som är svåra att förena. Olustiga känslor, sorg, ilska, besvikelse, men samtidigt en lättnad över att jag inte längre bara är tyst när jag tycker och tänker något. Av många uppfattas jag som rak och ärlig, säger vad jag tycker och i viss mån gör jag nog det men inte alltid med rädsla för att såra såklart. men ibland bara måste man göra sig själv hörd för att själv inte bli sårad. Och därmed betyder det tyvärr att andra kan såras. En jävligt svår ekvation att få ihop. Ge mig råd!

Imorgon är det måndag, ny vecka, nya utmaningar! Jag ska se till att fylla mina dagar med positivt tänkade så kanske denna vecka blir en bra vecka. Jag väljer att tro så iallafall!

varför?

ibland tar livet konstiga vägar! Vägar som gör ont men som förhopningsvis gör en till en starkare människa efteråt. Ibland behöver man få ur sig en känsla för att överhuvudtaget orka ta sig igenom den! Tydligen så kan även det leda till ännu fler jobbiga situationer. Jag har iallafall lärt mig genom årens gång att det är bättre att lätta på trycket och antingen skriva eller prata om sånt som känns rent ut sagt förjävligt, men nu börjar jag tvivla?

Jag lättade på trycket igår på facebook..skrev att jag var besviken och sårad och att tårarna brände bakom ögonlocken, för det var så jag kände det då. Jag hade inte blivit sviken bara hamnat i en konflkt jag kände var mig övermäktig, en konflikt jag upplevde mig blivit felaktigt behandlad i. Jag nämnde inga namn eller vad det handlade om, men idag fick jag höra hur omoget det var. Långt in sitter nu tårarna, just nu känner jag mest ilska och mig orättvisst behandlad och bävar över hur detta inlägg kommer mottagas. Det känns iallafall bättre att ventilera sina känslor.

Det som gör mig mest ont är om denna konflikt leder till ett slut av en lånvarig vänskap som betytt så oerhört mycket för mig., man ska vara rädd om de vänner man har så är det bara men ibland blir saker bara så fel! Och det gör ont, ont i hjärtat.

Och med detta inlägg är jag inte ute efter någons sympati eller medkänsla eller att någon ska tycka synd om mig...behöver bara få ur mig hur det känns så att jag inte går sönder inuti.

Sover fortfarande

eller nej inte fysiskt kanske..kroppen är uppe och går och så och gör det som ska göras men hjärnan är ändå på något sätt helt frånkopplad.

Känner mig dessutom som en vikarie på mitt eget jobb..:( Jag är en kontrollmänniska och det här med att inte vara på jobbet de två första dagarna av veckan känns faktiskt inget vidare. Jag kanske vänjer mig med tiden, jag hoppas jag gör det iallafall!

Skolarbetet är inte heller färdigt. Mailade läraren om att jag vabbat och fick uppskov tills måndagmorgon. hade hoppats på att hon skulle ge mig en dag utökad tid, men jag fick fyra så det tackar jag väldigt mycket för! Imorgon blir det således en kort dag på jobbet sen hem och göra klart inlämningsuppgiften så jag kan ha helgen fri!!!

men hallå..vakna!!!

Idag har det känns så här..

Borde sitta uppe ett par timmar till även denna kväll men helt allvarligt så tror jag jag måste ge kroppen vad den behöver.. SÖMN! E. sover som en kratta och natten som var har jag och J. sprungit fram och tillbaka otaliga gånger och jag är rädd för att det blir så inatt med..

Har fått för mig att hon är känslig för denna:

Hon sover alltid dåligt då det är fullmåne vilket infaller inatt så vi får väl se om jag är som en vandrande zombie på jobbet imorgon med tankarna svävandes på en inlämningsuppgift som borde varit inlämnad redan...
GOD NATT!

flitens lampa lyser..

Plugg, plugg, plugg... Bland det tråkigaste jag vet är att läsa böcker jag mer eller mindre är tvingad till att läsa! Och tyvärr kan det ju bli så då man läser en kurs med redan bestämd litteratur. Nu har jag turen att denna veckas böcker känns både intressanta och inte allför svårlästa..enda kruxet är att jag inte fått tag i alla de böcker som behövs än. Det ska väl kanske tilläggas jag oftast är ute i sista sekund också så lite får jag väl skylla mig själv.

Nu ikväll var jag hem till Sara och lånade en av böckerna av henne så jag vet iallalfall vad min syssla blir ett par timmar framöver. Inlämningsuppgiften ska in senast på onsdag eftermiddag. Lika bra att inse att det kan bli ett problem med tanke på att jag även har G. hemma imorgon och då blir det svårt att hinna med att både läsa och skriva samt att jag jobbar hela dagen på onsdag...men skam den som ger sig! Jag tänker iallafall ge det ett försök!:))Flitens lampa lyser i detta hem just nu!
Nu är glada julen slut, slut, slut..

Julegranen bäres ut, ut, ut.
Men till nästa år igen
Kommer han vår gamle vän,
Ty det har han lovat.

Har precis kommit hem från julgransutdansningen vid Nisserska Parken. Barnen hade väntat hela dagen på detta ståhej! De stod till och med över godiset igår för att de skulle kunna få äta ur den påse som tomtarna delar ut efter dansen!

G. stanna kvar hos mormor för övernattning efter dansen å nu sitter Elsa och Jag i soffan och mumsar godis samtidigt som Bolibompa är igång. Jag känner mig dock helt slut! Var och tränade fotboll 2 timmar i förmiddags (kan ni tänka er..jag har hållit i ett par veckor nu), men jag tror inte kroppen är helt återställd efter penicillin kur och diverse smittor.. Hade typ andnöd ett par timmar efter att jag kom hem samt alldelens skakig i kroppen och känner mig alltså fortfarande helt slut..:/ Konstigt!

Snart dags att stoppa E i säng iallafall och då kan jag mysa ner mig i soffan ordentligt och bara vara!

Här ska julen dansas ut!

img_1284 (MMS)

Här ska julen dansas ut!

Försöker vakna till efter den hektiska går...

img_6032 (MMS)

Försöker vakna till efter den hektiska gårdagen. Hade en väldigt trevlig dag, men det kändes då man satt på bussen hem under småtimmarna att dagen varit lång! Tog lite bilder men får uppdatera med dem då jag kommit hem. Nu tror jag jag ska försöka blunda en halvtimme till...:D

Här ska det firas!

morgondagens anhalt:


Blå hallen i ...

Stockholms stadshus.

Ja, jag ska ju först arbeta några timmar men sen bär det av dit för att delta vid bästa Katrins sjuksköterskeexamen! Ska bli riktigt trevligt! Efter det ska vi ut och äta och dricka något gott för att fira hennes fina examen.
Ett stort Grattis till dig Katrin!

dessa barn!

Fick ett roligt inlägg på FB idag..   "Var har ni köpt er brödrost??? Enligt A**** måste vi köpa en sån för den kan man stoppa ner vilket bröd som helst i och så bestämmer man hur man vill ha mackan så kommer det utflygande en dubbelmacka färdig med alla pålägg på rakt till den som skulle ha den. En sån vill jag också ha!!! :)"

Och en sån vill jag med ha!! Låter ju helt toppen! Eller?! Det roliga är att detta barn aldrig ätit rostat bröd hos oss samt att G. inte har berättat om vår magiska brödrost för honom (fick ju lov att fråga G. om det..). Vad får barn allt ifrån? Snacka om underbar fantasi! Önskar man kunde behålla hela sitt barnasinne livet ut! Vilken drömvärld man skulle kunna leva i då!

Neeeeejjjjjjjjj!

Precis hemkommen från jobbet och slagit ner min något förstora rumpa i soffan! Kramats med barnen och väntar på maten som J tillagar i köket. Hade tänkt äta lite snabbt, göra klart barnen och åka på träning..det var iallafall min plan i morse. Men NEJ den planen får avbrytas! Börjar känna av halsen igen!!!!!! Gaahhh jag blir tokig, det får bara inte ta om!! Är så less på detta nu..har inte skrivit (och upplevt) om annat än sjukdom de senaste veckorna, men det har varit och fortfarande är verkligen en sjukstuga här hemma. VILL INTE MER NU! Jag är nöjd, tack och bock kära du som styr över oss, vi har fått vad vi förtjänar (?) för denna gång! PUNKT SLUT!

studier

Mitt i allt detta dryga här hemma så har jag även börjat min väg genom förskolelyftet... Jag ska alltså läsa en kurs på Högskolan Dalarna som heter det språkande och matematiska barnet. Känns jätte roligt och intressant..ser dock mest framemot mattebiten för det är det jag kan minst om!

Kursen startade alltså igår med lite teknisk information (ja den är helt nätbaserad) och fortsatte idag med kursintroduktion och upprop. Jag har ju läst på distans tidigare så den biten är inte så främmande för mig..som tur är! Dock har jag inte fått de böcker som krävs än men det ju brukar lösa sig i slutänden ändå!

Jag kommer alltså läsa på halvtid och jobba på halvtid med en 90% lön..visst jag förlorar lite inkomst men jag tror jag vinner på det i längden. Ska iallafall bli riktigt roligt! Kanske delar jag med mig lite av det jag lär mig även här så att även ni kan bli lite mer bildade..:-)

Hoppas inte det dyker upp några större problem bara men ser man på dem som citatet nedan lyder så borde väl inte det innebära några större svårigheter heller!

"Åh det kliar" är det enda G. säger nu för...

img_5381 (MMS)

"Åh det kliar" är det enda G. säger nu för tiden:( Idag blir det även ett besök på VC för ett halsprov. Han har ont då han sväljer och eftersom jag precis haft halsfluss är det bäst att kolla. Det skulle ju vara droppen..vattkoppor och halsfluss på samma gång! Stackars liten! UPPDATERING: Nog var det halsfluss allt..penicillin i tio dagar..:(

gråter..

Lilla G ligger och gråter i sin säng..gråter av att vattkopporna kliar såååå mycket! Jag gråter jag med av att känna mig så maktlös, vill ju kunna fixa så allt blir bra för mitt älskade barn och så att ingen smärta finns någonsin! Är rätt less på dessa kliande utslag vid det här laget...men nu är det förhoppningsvis inte många dagar kvar..sen slipper vi det här för all framtid..Hoppas jag!!

för er som har barn..

Jag har genom mitt arbete i förskolan hittat till en blogg jag följer dagligen.. Förskoleburken heter den. Genom den kan man få mycket bra tips och ideer på vad man kan hitta på till barnen, både sina egna, andras och som i mitt fall även på förskolan. Den är tycker jag värd ett besök om du har lite ide'torka kring vad man kan tänkas hitta på och göra med de älskade små liven! Hon som skriver den har precis också börjat med något hon kallar för veckans tips vilket jag tycker verkar spännade.. Hon har även kategoriserat (i högerspalten) alla sina inlägg så det är verkligen lätt att hitta något specifikt man kan tänkas söka efter också!
Klicka på loggan/bilden så kommer ni dit! :)

Chickenpox ala' G.


Prickig på ryggen...


..och prickig på magen!

Stackars min lille prins. Det kliar och kliar! Men han är duktigt och kan stå emot..än så länge iallafall!
Han hade en kompis här igår som berättade för honom att han också haft vattkoppor och att det blir bara värre om man kliar och efter det lilla samtalet dem emellan så kliar sig G inte alls.. Hade det varit jag som sagt nåt tror jag inte han tagit det till sig.. Barn är fantastiska!

I did it!

Jag överlevde skridskoåkningen med bravur! Jag stod mestadels på benen och har alla ben i behåll..gjorde t.o.m några mål!  Det var lite svårt med balansen till en början, men det släppte efter ett tag. Jag tyckte dessutom att det var så roligt att jag nu allvarligt funderar på att köpa mig ett par egna skridskor! Det ni!! Och helt toppen väder också! :D Har lånat lite bilder från toppfotografen Frida:
(Det är jag i rosa hjälm)


Jag är redo..eller var åtminstone ett kort ögonblick! Bakom mål??


Laddar för mål!


Ingen ska ta sig förbi mig!


Frida her self! Jag lånade hennes kamera för att även föreviga henne!
Fina Frida♥

Det här sysslar jag med just nu...

img_3263 (MMS)

Det här sysslar jag med just nu...

Hur ska detta sluta?


Är detta jag imorgon? Bambi på hal is...

Fotbollslaget har visst fått för sig (eller kan det vara den nye tränaren?) att det ska spelas Hockey Bockey imorgon som träning.. Ja och ni kan ju själv lista ut hur bra det kommer gå för mig?!
1. Jag har inga skridskor
2. Jag har ingen hjälm
3. Jag har ingen klubba att stödja mig mot..
4. Jag har inte åkt skridskor på säkert 10 år
5. Och jag var inte särkilt bra då jag senast åkte heller!

Men nu har jag iallafall lånat mig ett par skridskor, en hjälm samt en klubba så det är väl bara att ge det mitt bästa försök...Haha! de andra kommer nog få sig ett gott skratt iallafall! Hoppas bara jag klarar mig från några brutna ben! Min räddning är att det är så dåligt väder att träningen blir inomhus istället. Tänker nog be nån högre makt om det innan jag går och lägger mig ikväll! :-S

då var det dags igen

Nu har även den lille prinsen i detta hushåll fått de omtalade små kopporna. Och då menar jag också väldigt små koppor..nästan så man kan börja tvivla. Men det stämmer tidsmässigt in på smittotillfälle, de är, om än lite, västkefyllda och de poppar upp fler och fler. G. är dock väldigt nöjd över dessa små prickar (vi får väl se om han lika nöjd om några dagar?) Och han la alldelens nyss huvudet på sne frågade med sin allra lenaste röst om jag kanske tyckte lite synd om honom nu när han fått vattkoppor.. Tror han kanske kände sig lite åsidosatt då E hade det...

charmerande fredagkvällar?

Är väl inte direkt världens största fan av let's dance, men jag ska väl heller inte sticka under stolen med att jag brukar kolla. Kanske mest för att det är det enda vettiga som sänds denna tiden på året på fredagkvällar. Men denna gång ska faktiskt bli lite roligt och det kanske har att göra med denne lille charmör..


Vill minnas att jag gjorde ett inlägg om honom då han vann eurovision song contest..och se här, där var det--;-)
Och ja..jag föll dit igen av att bara titta på klippet..;-)

Nu återstår väl bara att se om det blir någon bra fredagsunderhållning framöver..Jag håller mina tummar för det i allafall..


Vinnaren 2011?

bra dag!

Känner mig nöjd med dagens planeringsdag. Tycker vi kom en bra bit på väg och med det utgångsläge vi haft så kan allt bara bli bättre! Älskar verkligen det jobb jag har, säga vad man vill om den arbetsplats jag har men den är då aldrig händeselös. Nya utmaningar, upplevelser och händelser varje dag! Skulle aldrig klara av att sitta på ett kontor eller ha något annat jobb som inte direkt involverar människor. Nu har vi en tjänst ledig också så snart kommer det nog in en ny härlig arbetskollega med nya friska tag och ideer! :)

På måndag börjar jag studera också. Studierna är på halvtid vilket betyder att jag kommer att studera måndagar och tisdagar samt halva fredagar. Jag är så inspirerad! Det ska verkligen bli roligt! Resten av dagarna ska jag jobba. Men nu ska jag luta mig tillbaka i soffan, mysa med barnen och invänta en förhoppningsvis god middag som älsklingen står och tillagar i köket!

något gott till kaffet kanske?

Ännu en dag snart till ända..och denna dag har jag verkligen inte fått tummen ur ..och gjort någonting! Känner mig helt seg och trög i skallen..inte bra med för många dagars ledighet kanske? Imorgon är det iallafall dags för jobb igen, dock har vi planeringsdag och det ska bli intressant. Hösten ska ses över, hur vi kommer jobba och lite utvärderng kring det gångna året.

Jag tänker iallafall fjäska lite för mina kollegor och bjuda dem på en morotskaka ala Leila Lindholm. Har inte gjort den tidigare så vi får väl se hur den smakar i slutänden.

Här kommer iallafall receptet:
Morotskaka
3 eko ägg
3 dl ströskocker
3 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
1.5 tsk malen kanel
1 tsk malen kardemumma
0.5 tsk malen ingefära
1 nypa salt
1.5 dl solrosolja
4.5 dl rårivna morötter

Frosting
60 gr mjukt smör
4 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
skal av 1 lime
100 gr philadelphia

Sätt ugnen på 150 gr. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda torra ingredienser och vänd ner i äggsmeten. Tillsätt olja och rivna morötter. Häll smeten i smord och bröad form, 24 cm. Grädda i ugn ca 55 minuter. Låt kakan svalna. Vispa alla ingredienser till frostingen krämigt. Bred över kakan.

vad sägs om detta??

Jag har ett mål med 2011! Och det är det här: (klicka på bilden så får du mer info)

Och jag är helt allvarlig, hur svårt kan det vara? Det går av stapeln i oktober, vilket betyder att jag har några månader på mig att komma i form. Att springa efter asfalt i en mil är något som jag aldrig kommer tycka är roligt men detta är något för mig! Sådant här tycker jag är riktigt roligt! Vad sägs om dessa bilder...Kan ni se mig där i oktober? Det kan jag!


vardagslyx!

Första jobb dagen efter ledigheten avklarad och imorgon tar jag kompledigt! Haha! Nej, det var inte så drygt att börja jobba igen, det är bara det att jag hann ju liksom inte vara ledig då vi hade sjukstuga här hemma så jag och J. tog ett beslut om lite extra ledigt för oss och barnen!


Att ligga i denna med en god läskande drink i handen hade inte heller varit helt fel just nu!


När katten är borta..

...dansar råttorna på bordet! Så även här hemma.. Så fort E. får chansen så smyger hon in på G:s rum och smygleker med hans leksaker. Och är det någonting hon vet hon inte får röra så puttar hon även igen dörren och då är det ju ingen tvekan om att man bör smyga lite på henne vilket jag också gjorde denna gång.. G:s Pokemon är högintressanta!Och allt ska förnärvarande ställas på rad!

Premiärtur på skidor!

Första gången E. åker skidor. Ungefär tio meter åkte hon innan hon tyckte sig vara klar!

Jag han iallafall ta en bild! :)

G. däremot klarar lätt nästan tre kilometer! Det är bra gjort av en 5-åring tycker jag!

Chickenpox ala' E.
Ja så här kan man se ut om man haft vattkoppor i tre dagar! Nu efter typ nio dagar är det endast några skorpor kvar!

Äntligen!

NU så är jag på benen igen! Känns underbart härligt att det onda är så gott som borta! Att gnälla över lite halsont tänker jag inte göra mer för det vanliga ont i halsen är inget i jämförelse med halsfluss.

Nn vill jag bara komma igång och testa mina nya skidor! J. ska bara fixa till dem först och jag måste kanske vänta nån dag till innan, så även kroppen hunnit återhämtat sig! Sn så är det bara att tuta och köra samt köra på med fotbollsträningarna igen! Så skoj och skönt det är att ha börjat röra på sig igen och vad pigg man blir!!

En dag kvar av ledigheten också. Börjar ju inte förrens på tisdag så imorgon hoppas jag kunna åka hem till Sofia en vända samt få med mig Maria och Melwin. Har ju knappt hunnit träffat de två sistnämnda nu när det blev så här. Och de är bara kvar här uppe i Dalarna tills Onsdag..:/ Önskar jag var ledig lite längre!!!

Nej nu måste jag nog lyfta ruman ur soffan och få någonting gjort här hemma..ligger lite efter..Ciao!
RSS 2.0