Halloween!

Pumpan är gjord och barnen har redan varit på årets spökdisco i fredags då jag satt i bilen mot Ullared! What's next? Jag vill också gå på halloweenfest! Kan ingen annordna en sån och bjuda mig?! Snäääälla! Älskar att spöka ut mig! :P


Första riktiga snöovädret..

Idag kom den.. SNÖN! Mängder med snö på första höslovsdagen. Rimmar lite illa tycker jag, det är inte ens november månad än.. Höstlov ska väl ändå innehålla fina höstdagar med klarblå himmel, härliga höstfärger, lite kyliga vindar men inte så att täckläder måste plockas fram! Men nu: på med vinterkläder, tjocka vinterkängor, skottning av snö och pulkaåkning. Känns mer som sportlovet i februari tycker jag!

När arbetsdagen var slut fick jag skotta och gräva fram bilen under all snö som kommit ner under dagen.. Höll i den lilla sopen imorse och tänkte, efter att jag borstat bort all snö från nattens snöfall, att jag kanske borde lägga in den i bilen. Den tanken slog jag dock snabbt bort med argumentet att det nog inte blir så mycket mer snö under dagen. Det fick jag bittert ångra!

Som pricken över i:et så glömmer jag också hemnycklarna på jobbet. Så när E. var hämtad från förskolan så var det bara att åka upp till jobbet igen. Väl där kör jag fast med bilen i snön och kommer bara inte loss. Blir till slut hjälpt av några snälla föräldrar som ser mitt missöde! Tack!!! Dock kunde jag inte tacka dem för jag vågade inte stanna bilen igen då jag äntligen kom loss..

Dock älskar jag känslan som infinner sig med den första riktiga snön! Det är mysigt på något sätt!

Mjölksyra

Det ordet har fått en helt annan innebörd nu.. Trodde jag visste hur det kändes men jag hade fel. NU vet jag! Efter dagens Tjurrus ligger jag välförtjänt i soffan och bara slappar!


Tänk att jag klarade det! Jag är mycket nöjd över min egen prestation. Tiden var inte bland de bästa men att ta sig runt den där tuffa milen på 1:38h är för mig en bedrift! Jag har inte tränat märkvärdigt detta år, har inte ens sprungit en mil! Och för mig var målet idag att bara ta mig runt.. Kom på plats 1099 av totalt 1797 löpare. Där de sista hade tider på runt 2:57h. Bästa tid låg på 59min! Riktigt imponerande!


Nu väntar jag på att bilder ska läggas upp tjurruset.se så att jag kan lägga ut några här! Jag hade lera ända upp till brösten! Jag har vadat i midjehögt vatten, krupit i lera och klafsat i ren gegga upp till knäna! Jag har klättrat i backar, över stockar och stenar. Snubblat på rötter och halkat hejvilt men fy tusan vad roligt jag har haft! Men nu är kroppen SLUT! Men nästa år ska jag springa igen! Ingen tvekan på det! Har ett lyckorus i kroppen nu som förhoppningsvis sitter i ett tag!


RSS 2.0