Blodsugare...

Hatar dessa hemska flygfän som på något sätt alltid lyckas leta rätt på mitt utomordentligt välsmakande blod! Spelar ingen roll hur många lager kläder jag har på mig heller.. Och det är inga små nätta bett de ger mig heller, nej rejält med gift sprutar de in i min arma kropp så jag sväller upp och får bett lika stora som femkronor i omkrets! Och klia det bara måste jag så att det sväller upp lite till! Nej usch för myggor! Totalt värdelösa djur i mitt tycke!! Stackars mig!!!! (och det är inte bara ett bett jag har utan säkert flera hundra..)

Just nu..

Kvällsdopp vid stugan!

Dessert..

Är så tacksam över att ha vänner och en sambo som gillar att laga mat eftersom jag själv inte tycker om att göra det! Men något jag däremot tycker är roligt är att baka! Så medan de andra fixar käket så fixar jag efterrätten! Precis så som det brukar vara när vi alla är tillsammans i stugan!

VAD SOM HELST!!

Jag gör verkligen VAD SOM HELST för att få solen att stanna kvar över helgen!! Vi packar nämligen ihop våra saker och beger oss till stugan för sol och bad i goda vänners lag denna helg! SÅ SNÄLLA lilla gula cirkel på himlen, som inget annat än lyst med sin frånvaro de senaste veckorna, STANNA kvar där du är nu och värm min frusna kropp! :-) I NEED YOU! Igår passade vi iallafall på och badade ( eller "vi" var väl att ta i..jag badade inte!). Mötte upp S. och hennes barn på Lugnet! Härligt!!

Vad gör man inte..

Bristen på sol hemmavid fick oss att igår packa väskorna och ta en endagsövernattning på Åland istället! Eckerölinjen tog oss snabbt och smidigt över dit. En lagom lång båtresa på ca 2 timmar är perfekt för barn (och för mammor som inte tycker att båtresor är särskilt roliga). Stugan vi lyckades hyra på vinst och förlust dagen innan (den enda som fanns ledig) var också alldeles perfekt precis som vädret! :) och ni må tro att J. log brett då han insåg att stugan låg typ på en golfbana.. Man fick lov att köra bilen genom banan för att ta sig fram till stugan. Jag log inte lika mycket utan var mest rädd att någon boll skulle landa på taket..:-) Nu har det iallafall badats och åkt båt så vi klarar några fler regniga dagar innan stuganmyset som väntar till helgen!

På villovägar..

Hajen är kidnappad! Nu väntar äventyr.. Jag är iallafall oskyldig till motsatsen bevisats!

 

200 år minst..

Finner inga ord för hur rolig gårdagskvällen var! Skulle kunna lägga upp hur många kort som helst som andra bara skulle skaka på huvudet åt och inte förstå.. Men lätt en av de roligaste kvällarna på mycket läänge! Jönssons sommarland it is! Är glad jag höll mig ovan ytan..det gjorde inte de andra! ..:)

Vilodag

Har inte gjort många knop idag! Har inte jämnt mig riktigt pigg. Ont lite här och var med typ kramp i hela magen..:/ har mest legat på soffan och läst bok. Hade tänkt testa på Zumba idag också, men det kommer väl fler testa på gånger hoppas jag! Barnen har dock lekt och haft kul hos kompisar så dem har de inte gått någon nöd på som tur är! Kalas har också hunnits med för G.s del. Nu ska jag krypa till sängs och hoppas på en piggare dag imorgon, för då blir det party!!

Mmmm

Lägger mig med gott samvete nu! Det börjar ta sig tror jag! Run bitch RUN! :)

Den bittra sanningen...

..är att löpningen verkar få mig att bli piggare även om jag gick en svacka mitt på dagen! Såå vad betyder då detta.. Att jag måste ut och springa varje morgon?! Ja det verkar inte bättre! Men i morgon tar jag sovmorgon för barnen sover hos mormor och J. ska iväg och spela golf så jag är "all alone"! Det tänker jag ta vara på för det händer inte ofta!! Nu dricker jag ett glas vin och väntar på lite god mat...eller dricker var väl att ta i för glaset är tomt! Hallå!!! Servitören glaset är tomt!!! ;-)

Upp till bevis!

Nu j**lar kör vi!

Hoho!

Var tog energin vägen? Det kan väl inte vara så att den kom med löpturerna jag tog på morgnarna? Idag och igår har jag inte haft möjlighet att ta mig ut innan frukost och dessa dagar har jag inte haft någon energi alls! Nu är klockan redan halv elva och jag har inte ens klätt mig än? Blir rädd att jag måste ta mig ut springa varje morgon..hemska tanke! Men så här kan jag ju inte ha det! :) Ska testa min teori imorgon bitti igen! GÄSP!

Det var nära...

Sitter och ser på när barnen kastar pil mot väggen då min G.s ena pil plötsligt flyger lite väl mycket till höger!! Hinner tänka att nu blir det en ordentlig krasch!! Men den ungen måste ha en otrolig tur med sig!!.. Pilen sätter sig mellan glasrutorna! Vad är oddsen på det egentligen? :)

Bra dag

Effektivitet är ordet för dagen!

 

Började dagen men en LITEN löptur.. Tog nästan död på mig själv för så drygt var det...:-/ vet inte hur jag ska kunna klara av tjurruset när det går av stapeln. Måste börja hårdträna nu, punkt slut!

 

 

Efter den lilla turen for vi in till den stora staden för paket inköp, sen vidare på kusinkalas. Efter det blev det ett snabbt besök hos världens bästa Sofia. Vidare hem, laga mat, tvätta två tvättar, diska (nej, diskmaskinen är inte lagad ÄN!), lägga ett barn och sen ut och klippa gräsmattan.. Nu pustar jag ut med barn nummer två framför en Harry Potter film!

 

Jonas drog efter kalaset iväg på "lite" golf och har inte kommit hem än!.. Så han har inte varit till sån stor hjälp... Så ja jag känner mig väldigt effektiv idag! Jag är mer än nöjd! Har så många härliga människor i min närhet som jag träffat också! En toppen dag helt enkelt med solsken på det! Tror minsann solen följde med oss hem från Tjörn!

Borta bra...

..men hemma bäst!, eller? Jo men så är det nog! Iallafall finns det nog inget som slår känslan av att komma hem och sova i sin egen säng! Där är jag väldigt känslig med tanke på min riktigt skruttiga rygg..

 

Nu har vi i allafall kommit hem från en fantastiskt skön och bra resa till Tjörn! Kan mycket väl tänka mig att göra om den igen! Och det måste väl vara ett gott betyg från barnen då de inte ville åka hem förrens någon annan dag..:) Härlig sol, mycket krabbfiske och diverse utflykter och bad har dagarna bestått av! Precis så som det ska vara vid västkusten!G. hade nog kunnat skippat allt annat utom krabbfisket om han hade fått bestämma! :-) som tur var fick han inte det! ;-)

 

Nu väntar tre veckor till av härlig semester. Vad de veckorna ska innehålla är inte bestämt än. Vi tar dagen som den kommer!

 

...

Glömde visst.. Medan barnen igår tog sig an klätterväggen så tog jag mig en tur ut i rymden! :)

Jobbar på brännan!

Universeum

Lyckades övertala barnen att hoppa över Liseberg med dess milslånga köer och istället kolla in universeum! Tror att jag och J. är mer nöjd med det valet än barnen.. Men känns ganska onödigt att lägga mycket pengar på dyra åkpass om de ändå i te kan åka så mycket med tanke på deras längd. Har ju tyvärr väldigt korta barn.. Har dock lovat dem att åka dit när de blivit lite längre!

Filmtime

Och för att mamman och pappan skulle få lite lugn och ro så fixades det lite film-mys uppe på loftet! Vad gör man inte..;-)

Kvällsmat

Är man på västkusten så måste man ju testa dess delikatesser!

Lunchtime

Intog dagens lunch uppe på ett bergmassiv, vid st. Olavs valar. Fråga mig inte varför just "valar" men dessa stenhögar kallas för det. Denne st. Olov ska enligt sägnen ha gjort dem då han vann en kappsegling mot sin bror om vem som skulle bli kung över Norge på 1010-talet. Hur som helst så är det idag ett av Bohusläns mest kända sjömärken. Jag tror ni kan se på bilderna att det blåste väääldigt mycket! Men mysigt var det!

 

Ny frisyr

G.har fixat frillan! Frågade hur han fått till det.. Jo med lite svett i håret så kan man få det att stå rakt upp! :-)

Kärlek

Kan man bli annat än glad när det första man ser då man kommer till stranden är detta...

Otäckingar!

Det kryllar av otäcka brännmaneter här tyvärr, så det gäller att ha ögonen med sig då man ska svalka sig i vattnet!

Livsnjutare!

Äntligen!

Lagom till vår lilla semestertripp börjar appen till bloggen funka igen!! Idag har vi tagit oss runt på lite sightseeing för att kunna planera våra dagar bättre här på Tjörn! Höjdpunkten idag för oss alla var nog krabbfisket! Just nu pausar vi lite hemma i vår fina stuga innan vi åker på lite mer fiske och klippklättring!

strulande app..

Har inte glömt bort att jag har en blogg jag borde uppdatrera, men saken är den att jag oftast bloggar från min iphone och app som jag använder har inte fungerat på en månad... Därav tystnaden. Sorry!
Har så mycket bilder i telefonen och annat jag vill berätta om men det får tydligen vackert vänta ett tag till... Datorn använder jag så sällan så det är ingen ide att flytta över alla kort dit och krångla. Men snart myket snart hoppas jag på att appen är igång igen!

På återseende!
RSS 2.0