Trodde Halloween var över...

Maskeradkalas!Flygande fart..

Då sitter jag här igen..i väntrummet till flyget som ska ta mig ner till Malmö! Halva terminen av studier har redan gått och fort också! Mycket att ta in och reflektera över, både skoj och drygt! Har ju mitt jobb som dock är prio ett också! Blir nog mycket plugg under jullovet då hemtentan ska in! men det blir ett senare huvudbry!

Mitt största huvudbry just precis nu är flygresan. Ett litet miniplan med typ nitton platser är inte allt för roligt att åka i. Dessutom måste man ha öronproppar om man inte vill dra på sig hörselskador.. Dock mycket bättre än att åka tåg så det är väl bara att gilla läget! Men en liten svag känsla av flygrädsla smyger sig på och det går bara inte att mota bort den..:-/

Låååång dag.......

Har inte fått mycket gjort idag! Har en massa som jag borde ha gjort men icke! Och inte är jag nöjd med min obefintliga energi idag heller! Ibland jan det ju bara vara skönt att inte göra något men idag resulterade det bara i ångest.

Kom inte ur sängen förens runt 12! Redan där hade hela dagen gått på tok! Dock hann jag med att klippa Sune innan jag tog med G. på bio. Lite egentid behövde vi två och biomys är aldrig fel!

Nu är dock klockan nästan åtta och snart dags att krypa till sängs igen! Hoppas på mer energi till morgondagen!

Nu är det dags

Har äntligen tagit mig i kragen och sökt hjälp för min onda rygg.
Tyckte att det var dags då jag börjar domna bort i höger ben då jag t.ex. Sitter och kör bil en längre sträcka. Då är det inte riktigt som det ska med ryggen..

Har hu ända sedan 1998 fått massage typ var sjätte vecka (törs inte räkna ut mycket pengar jag lagt på det) och det har "hjälpt" tills nu. Så igår var hag hos en sjukgymnast och idag till läkaren. Röntgen på ryggen blev beställt och gymträning med sjukgymnasten för att stärka upp min, enligt sjukgymnasten, överrörliga rygg. De inre musklerna allra närmast ryggraden och bålen är typ obefintliga vilka resulterar i felbelastning av andra muskler och till slut brister det.. Typ som nu, och låter jag det gå längre är ett diskbråck inte långt borta..

Så på tisdag den 13:e är ett besök inbokat på friskis med sjukgymnasten för en genomgång av rörelser jag bör göra ofta för att försöka komma till rätta med mina ryggproblem.. Detta är ett första steg och om det inte blir bättre med träning blir det annan typ av röntgen (än den slätröngen som är beställd) för att se om det kan vara något annat som ställer till det!

Men nu kör vi intensivt med träning ett tag och håller tummarna att det blir förändring!

RSS 2.0