Trött!

Hade behövt semester redan nu känner jag.. men ett par veckor till får jag allt stå ut! Har varit med på skolans två planeringsdagar nu och förändringar står för dörren inför hösten. Mer kan jag inte skriva eftersom allt inte är klart än men det snurrar lite i mitt huvud. Känslan är dock bra!

Har lite svårt att fatta att det är midsommar till helgen bara..jag hann liksom inte med där känner jag. Kan bero på att skolavslutningen låg så sent men nu är det faktiskt snart min favorit högtid, MIDSOMMAR!!!! Dräkterna är redan framplockade åt både mig och barnen och nån krans ska jag minsann också hinna med att göra! Men inte nu för nu ska jag krypa upp i soffan och bara koppla bort all hjärnverksamhet ett tag! :)

Uppklädda för skolavslutning!

Min allra finaste Sofia och jag på skolavslutning i Bjursås kyrka. <3

4 år!

Så blev det då prinsessans tur att fylla år! Igår var den stora 4års-dagen! Den firades med flaggorna vajandes i allas flaggstänger! För nog är det väl så att när prinsessorna i huset ska fylla år så ska det firas ordentligt! ;-) E. på nationaldagen och jag på nyårsafton! Flaggor och raketer i massor...ska det va så ska det va! :-)

Gårdagens födelsedag firades av oss på morgonen och vidare på em med hela släkten som även firade G. denna dag. E. fick ett dockskåp med diverse tillbehör, en kickbord, filmer, pengar och tillsammans med G fick hon också den efterlängtade stoora studsmattan! Både hon och G. blev mycket glada för den som numera upptar en stor del av gräsmattan..;).

G. fick alltså över han lite presenter idag och förutom studsmattan så lyckades han få ihop halva summan av ett Nintendo 3ds, så J. fick vackert styra bilen in mot den stora staden och köpa honom ett sådant! Så summa av kardemumman blev två glada barn nöjda över sina presenter och ett en fattig J. ;-)

RSS 2.0