Stillhet, lugn och ro..

Tog en liten tur nu på kvällen.. Barnen på cykel och vi till fots! Så här vill jag att det ska vara och kännas jämt...Inga måsten och ingen stress!

Kunde inte motstå att köpa en till mig sjä...

img_7549 (MMS)

Kunde inte motstå att köpa en till mig själv då jag köpte en varsin åt barnen idag. Hänger det en lila kreation mitt framför näsan på mig är det väl klart man måste slå till?!  :) Tänkte att det kunde passa bra då vi nu befinner oss i stugan och har lite långledigt och bara myser! Sitter och njuter i solen nu, lyssnar på barnen som leker och bara njuter!!

Sm-guld!

Bara att i se att jag lever med Brynäsare! Med allt vad det innebär... Nu är det iallafall över för ett tag framöver..;-)

nu blir det till att tjurrusa...

Minsann... Medan Jonas satt och såg på Brynäs segermatch till sm-guldet så satt jag och slötittade på facebook.
Där hade mina kära vän Sara lagt ett inlägg om att de ökat antalet anmälningar till Tjuruset..(ni vet det där jag skrev om att jag skulle anmäla mig till förra året men fegade ur..läs mer här).

Nu fick jag iallafall nåt knäppryck och anmälde mig!! Så nu finns ingen återvändo! Jag måste vara galen..samtidigt som jag tror det kommer bli skitkul! Enda kruxet är ju nu att jag måste börja löpträna!..inga mer ursäkter! hjälp...


Den 6 oktober är det min tur att ta mig igenom alla möjliga och omöjliga terränger..klicka på bilden så kommer du till tjurusets webbsida för att läsa lite mer!

Tillbaka

Det tog hårt men var ganska snabbt över...eller över är väl att ta i! Hosta och snuva är tydligen det som gäller efter en två-dagars feber. Det verkar som det tänker stanna kvar ett tag till också!

Nej det var ett riktigt bakslag att bli så sjuk under påsklovet! Precis lika stort bakslag var snöovädret som drog in (lokalt?) igår också! Det vräkte ner och många var det nog som fick problem med bilåkningen till jobben på morgonen. För om man valt att hålla sig till lagen så skulle man ha bytt till sommardäck senast i söndags! Vi hade som tur var inte gjort det!!

Detta var vad jag såg under min tur till jobbet.. Säkert såg det ut så på många ställen! Tre bilar som kört ihop..gissar att den sista bilen inte kunde stoppa sig i tid!

Tillfälligt avbrott

Ligger med feber.. Både jag och E.... Suck och stön! Tar jag mig verkligen ur detta med hälsan i behåll ska jag på allvar börja löpträna....På återseende när det finns hopp om livet igen! ;-)

Tvära kast..

Febern har slagit till! Från att ha haft en riktigt skön och härlig påskhelg så började E. gnälla lite över magen igår. Vi satt i bilen på väg hem från stugan då hon började gnälla. Eftersom vi högst sällan åker på magsjuka eller kräkrelaterade åkommor så brydde vi oss inte nämnvärt. Men när vår lilla prinsessa inte vill äta (inte ens sötsaker) då är det något som inte riktigt stämmer!

Halv sju var hon trött. Efter att ha försökt få i henne något att äta så satte vi henne i ett varmt bad. Tanken var att det varma vattnet kanske kunde få igång magen eftersom vi misstänkte att hon kanske var lite hård i magen.. Men efter våra välmenande försök att få henne att må bättre (utan resultat) så kröp vi ner i sängen. Hon innerst, jag ytterst... Stort misstag! Vi hann ligga i sängen i typ en halvminut innan hon, vänd mot väggen, börjar tokspy!! Vad gör jag då.. jo drar upp en hand framför hennes mun i panik och skapar en slags bakåt gående spyfontän så att även jag får över mig (det räckte inte med väggen tydligen)! Så där låg vi hon och jag helt nerspydda och jag ropar i panik på J. Han måste då ha fått nån typ av hjärnstillestånd och kastar in en liten handuk som landar på golvet halvägs in i rummet! Hur tänkte han? Jag lyckas iallafall få upp mig och E. ur sängen utan några större fadäser.. Sen lämnade jag över den kladdiga sängen till J! Klokt?..nej! Fick styra upp det också senare då jag och E var sanerade!

Nej jag tackar verkligen högre makter för att vi så sällan drabbas av spyor! För det här var inte särskilt trevligt kan jag lova! Lite orutinerat också kanske med tanke på hur det blev..:) men som sagt vi är inte så vana!

Hur som helst så har det inte kommit upp några mer otrevligheter men nu är den lilla stackaren helt utslagen av hög feber, runt 39 grader.. Har förstått att denna feber kan hålla i sig ett tag (fler på förskolan som är sjuka) så det är väl bara att ställa in sig på att bli hemma ett tag..och bara hålla tummarna att man själv klarar sig! G har precis blivit skjutsad till farmor och farfar. Bara att hoppas på att han håller sig frisk så han får ett mysigt och roligt påsklov hos dem!

En slagen hjälte har jag iallafall bredvid mig i soffan nu. En slagen hjälte som sökt tröst i storebrorsans Barca tröja! <3

 

 

Varför inte? :)

Har funderat på att göra sådana här godingar ett längre tag så idag slog jag till... Det behövdes en dessert till påsklunchen så varför inte? Goda var de också! Kakmonster ska Kakmonster ha!

 

 

Mumma

Gjorde lite mumsiga vårbakelser till fikat idag! Bjöd in lite goa vänner och ordnade den årliga påskäggsjakten för barnen som sedan toppades med just dessa...:)

Jenka Time!

Och då snackar vi inte tuggummi.. Har övat in de få stegen här hemma under kvällen för att det ska sitta till morgondagens lektioner.. Återstår att se hur det kommer att gå! Dans har aldrig riktigt varit min grej och det där med taktkänsla är ju ett kapitel för sig! ;)

Kan nog nästan garanterat utlova ett par skrattanfall iallafall! Och det från eleverna som studerar sin lärare vid genomgång av steg! :) men det bjuder jag på för roligt ska vi ju ha i vilket fall som helst! :))

Vänster, vänster, höger, höger, fram, bak, fram, fram, fram..,. Så, nu kan ni stegen också! Och jaa om vi nu ändå har tankarna på Jenka så kan jag ju avslöja att det var ett av de bästa tuggummin jag visste som barn också!

Ser roligt och gott ut va!? :))


RSS 2.0