Happy new year!

Ja nu är det tyvärr inte många minuter (14 timmar för att vara exakt) innan man själv är lika gammal som de andra 78:orna.. Tänk vad ett år går fort! Men skapligt bra har det varit!.. Lite fler gråa hårstrån har jag tyvärr dock hunnit med att få det här året.. men tur det finns hårfärg som kan göra underverk! ;) Det var min hemlighet för iår!

Imorgon blir det iallafall lite kalas och fest! Har baka massa gott idag jag tänkt bjuda på och till kvällen blir det god trerätters härhemma! Lovely!

Gott nytt år på er alla!

Merry♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ Christmas♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪Merry ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪Christmas ♥ ♥ ♥ to all my friends....

Då var detta års julafton snart till ända! En riktigt härlig julafton blev det! Glada barn, god mat och fina julklappar!, och allt detta har jag delat tillsammans med helt underbara människor från morgon till kväll!

I morse kom Katrin och Emelie förbi och det blev lite julklappsbyte och självklart lek innan det raskt bar iväg upp till min farmor och farfar för lite julfika! Vi var först på plats (som vanligt, tror ingen i min familj mer än jag begåvats med sinnet för att passa tider;) ..). Lite senare dök Åsa och Pekka upp och så till slut Micke, Bodil och Kusin Lova! Så kul det var at träffa alla igen! Det var ett tag sen jag träffade bror och hans lilla fina familj! Tiden där rusade förbi och det blev dags att åka hem för att äta lunch och sova.

Väl hemma så dök Jonas föräldrar, mormor och syster upp och det blev skinksmörgås-lunch! Mammsen hämtades efter det och det blev mys och väntan på tomten! Tomten dök upp mitt i Kalle och Gustav och Elsa studsade omkring av glädje! Vi hade inte vår vanliga tomte i år (han var i tyvärr i örebro), men denna tomte funkade bra han med! Elsa var inte det minsta blyg och Båda barnen hoppade glatt upp i tomtens knä efter klapputdelningen!

Så vad fick vi då..kan inte räkna upp allt men jag fick iallafall det jag önskat mig! En spikmatta, locktång, Redken schampoo och balsam, tomas sabo berlock, pengar m.m. Jag är mer än nöjd! likaså barnen som fick massvis med klappar!

GOD FORTSÄTTNING till er alla! STORA kramen från mig! Ger er här en av mina bästa jullåtar..dan före dan före dopparedagen!

NU står det inte på förrens tomten är här! Blir som ett lite barn jag med på Julafton och kan knappt bärga mig till denna figur uppenbarar sig! Måste hänga ihop med goda minnen från då jag var barn! Gustav är iallafall spänd av förväntan, dock också lite orolig eftersom han inte hunnit skriva någon önskelista och hur ska tomten då veta va han vill ha?!

Julen har genom åren genererat båda bra och dåliga känslor hos mig! Självklart då man var liten så var ju julen nåt fantastiskt! Men ju äldre jag blev så tyckte jag inte att det var lika fantastiskt. Alla vänner som berättade om de stora julsammankomster de hade, hur skoj och trevligt det var med hela släkten samlad! Men jag, lilla jag firade "bara" tillsammans med min mamma, mormor och morfar! Så här i efterhand så kan jag ju bara konstatera att jag inte skulle byta ut de jularna för allt i världen, för de människorna är/var ju trots allt de viktigaste människorna i mitt liv! Men just då kändes det inte så.. Allt kändes bara så ensamt och fattigt på nåt sätt. Visst jag firade med min farmor, farfar, pappa, lillebror och faster på julaftons f.m men det var liksom inte detsamma som hur alla andra jag trodde mig veta firade jul!

Nu har jag ju iallafall min egen helt underbara familj att fira jul med. Vi är fortfarande inte många men idag vet jag att det inte är det viktigaste! Och självklart så firas det fortfarande också hemma hos min farmor och farfar på julaftons f.m vilket är en tradition jag är oerhört tacksam över!

Imorgon blir det myskväll framför brasan, med inslag av paketinslagning, bingolotto, skinksmörgås och glögg! Lovely! Och så har ju såklart Katrin och Emilie kommit hem och imorgon kommer även Maria med familj! Ska bli så kul att träffa alla igen!!


Våran lilla tokfia

Adventsmys!

Fick mig en lång och välbehövlig sovmorgon idag!! Det var ett tag sen kan jag lova! Klev upp runt kl.11 med ett strålande humör trots det gråa vädret utanför..

Ringde Sofia och Sara H och bjöd in dem till lite adventsfika på eftermiddagen som tack för gårdagen. Är så otroligt tacksam över de fina vänner jag och mina barn har! Slog till på stort och bakade en mjukpepparkaka med lingongrädde. Till det bjöds glögg, julmust och kaffe (något för alla)!

Nu har jag precis slagit ner rumpan i soffan och tänker se på julkalendern med prinsen! Samtidigt så slog jag på datorn och började ta mig igenom de bloggar jag brukar läsa. Blev glatt överraskad då jag på denna blogg, Calimero, får se min prins i egen hög person! På bilden var väl Gustav runt halvåret! Vår egen lilla Tomte! Detta foto hänger nu på väggen hemma hos mormor!

Emil och Ida

Jag tror att mina barn på nått sätt blivit bortrövade och utbytta mot Emil och Ida! Snacka om vilka skitungar jag har här hemma..riktiga spjuvrar som hittar på bus om vartannat..den ena värre än den andra! Kan nog också sträcka mig så långt och säga att den yngre förmågan är värst..och alltid med ett leende på läpparna, tittandes under luggen..
VIKTIGT MEDDELANDE: till den/de som bytt ut mina barn, LÄMNA TILLBAKA dem SNARAST!!


Var finns dom nu??..

byter tillbaka dem mot dessa..

KÄRLEK

Mina fina vänner!
Grattis än en gång! Hoppas allt är bra med er och att ni njuter till fullo!
ÄLSKAR ER!!


Anna, Micke och lilla Tuva
RSS 2.0