God morgon!

Äntligen känner jag mig skapligt utvilad! Det är inte lätt att ha två små och samtidigt känna sig utvilad. Det är en ekvation som inte riktigt går ihop! Nåja man ska inte klaga det finns de som har det värre ;)  De senaste två dagarna känns et dock som om jag gått i sömnen och famlat mig fram till alla måsten! Men nu har jag återvänt till det vakna livet igen och sitter framför datorn och inväntar en tradera auktion som snart går ut och som jag tänkte ta hem! 

Dock bör jag väl hålla tyst om detta inför min sambo som är helt övertygad om att just vår familj kommer att drabbast hårdast av alla inför den stundande depressionen...För han är helt övertygad om att den kommer och att vi kommer bli luspanka snart och som han sa med sin mest allvarsamma blick (som dock inte är så allvarsam) igår  då jag milt påpekade att det vore trevligt med lite grönsaker till maten, "du vi ska va glada om vi har råd med en gurka snart". Ja vad ska man säga då man lever med världens största pessimist som av nån konstig anledning lyckas måla fan på väggen i tid och otid!

Så där ja...nu är auktionen i hamn, visar senare vad jag vunnit då det behövs lite pyssel för att färdigställa det hela...

Ny design!!

Whoho! Kolla vilken fin design jag fått!! Eller rättare sagt vunnit! Ja ni såg rätt..vunnit!.. jag som aldrig vinner något! Jag är iallafall jättenöjd för nu har även jag en fin blogg! Rosa dessutom!! :)

Har gått tipspromenad idag med S. men gissa om det var kallt!!!!! jag tror inte jag blivit riktigt varm än! Det är nog dock det enda vettiga jag gjort idag förutom storhandling på Ica maxi, eller som G säger "fika maxi".. troligen kopplar han samman besöken där med fika eller nåt i den stilen..önskar jag kunde säga att det inte var så men så är det nog..;)

Måste nog också erkänna att jag har lite träningsvärk i låren idag efter gårdagens fobollsträning.. Inte bra det tyder ju på att musklerna har legat på latsidan ett tag och jag som hade sagt åt dem att hålla sig i trimm under mina långa fikapauser...:)

En beaktningsvärd ålder...

lördags stressad!

Ja jag blir stressad av lördagar, det är bara ett konstaterande! Helst ska allt göras på just denna dag. Man ska umgås med familj, vila, städa, roa sig, träna och mycket mer... dessutom anpassa detta efter sambons önskemål också som oftast består av att titta på sport större delen av eftermiddagen och då helst i lugn och ro.. suck!  Idag har jag iallafall hunnit med att träna vilket är en bedrift samt fikat med S då min kära J var ute och jagade hare för första gången!

Nu sitter jag dock änligen i lugn och ro framför datorn och bara är för mig själv en stund!!! Ibland längtar jag sjukt mycket efter det liv jag levde för ett par år sedan då största problemet för lördagen var vilka kläder jag skulle ha på mig inför kvällens utgång... Visst vill jag väl inte för allt i världen byta ut det liv jag lever idag med mina älsklingar men drömma sig bort kan man ju alltid göra!


Med ett vinglas i min hand...

....och en fullproppad mage!! Äntligen fredag och den mysiga fredagskvällen! Min älskade sambo har överträffat sig själv ikväll med en suuupper god middag! Hemgjord potatisgratäng, oxfile och något eget hopkok tilll sås som smakade som sammet i min mun! Ahhhh!! I'm in looove! Synd bara att han aldrig kommer ihåg från gång till gång hur han tilllagar sina utsökta maträtter :(  Har kommit på att J är en smyg feeder..jag går sakta men säkert upp i vikt och jag tänker absolut anklaga honom för det för det kan ju inte ha nåt samband med mitt fikande på dagarna hemma hos S eller mitt godisätande på kvällerna :-P
Ett vinglas i min hand händer inte alltför ofta heller då jag oftast inte äter så sent att jag hunnit lägga E. Men ikväll hände det! Ungefär lika ofta som att skrapa fram en storvinst på triss om man säger så... Nu väntar jag bara på efterrätt, men den lär jag väl få vänta på då det är jag som förväntas fixa den..

Måste bara nämna gårdagens sångstund på öppna förskolan..E älskade den och hon skrattade sig igenom de trevliga sångerna! Måste bara se till att åka dit nästa torsdag! Efter åkte jag hem till S och tog en efterlängtad kaffe då våra fina änglar vilade ut sig efter skönsången!

Behöver ni städhjälp är det barar att höra av sig! G har varit hemma hos mormor idag och storstädat! Han älskar verkligen det.. synd bara att hans mamma och pappa inte har den läggelsen! Skulle behövas en ordentlig storstädning här hemma också! Någon frivillig som kan hjälpa G kanske??

Hittade en bloggdesing tävling idag också så nu håller jag mina tummar stenhårt för att vinna den! Layouten var jättefin! skulle passa mig som handen i handsken! Men med min tur så är det väl lika bra att börja plugga kodning då jag förmodligen måste försöka mig på egen design..

Lämnade E till mormor en timme fm idag ( innan G:s städ upptåg) så att jag, J och G kunde ta oss en fin skogspromenad med Sune! Riktigt skönt var det, kanske lite kallt men inget som lite kläder inte kunde fixa.. dock kom G på då vi gått lagom långt att det var ju iskallt ute och att han förmodligen inte skulle kunna gå en meter till utan att frysa ihjäl...stackarn.. det var med andra ord dags att vända om vi inte skulle få lov att bära honom tillbaka! Väl hemma hos mormor pustade han ut men dock påpekade han att hans kinder var jätteröda vilket betydde att han fortfarnde var iskall enligt honom själv.

nehe, nu måste jag nog resa på mina stora rumpa om det ska bli nån glass.. men det tar emot ska jag bara be att meddela! Skål på er!


Trevlig helg!

apropå rubrik...

"Men du" kommer sig av att det är just den frasen min son startar alla sina meningar med.... numer svarar han också med ett kort och konsist "jaha" när man svarat honom på en av alla hans miljoner frågor! Han är för söt den där lille mannen!

Kvällsmys..

Hur skönt är det inte och sätta sig med datorn i knät framför tv:n när resten av familjen gått och lagt sig?? Svar: SUPER SKÖNT!! Om jag får säga min mening!
Åkte hem till S. imorse efter att ha lämnat G på förskolan. S är den person som jag tillbringar mer tid med än min egen sambo..Och vad skulle jag förtillfället göra utan henne? Vad grå och trist min vardag skulle bli då och ensamt framförallt!! Det optimala skulle dock vara om M också flyttade upp hit! Tänk va mycket skit vi tre skulle snacka och va trevligt vi skulle ha medans våra små älsklingar själva fick roa sig på golvet :-P...
Har precis sett på ett av mina favoritprogram på Greys Anatomy... Me like that show!!
Har också hunnit med att fynda lite barn grejor ikväll. Var hem till min vän Sara som hade gått igenom gamla barnkläder som hon skulle sälja på tradera  så jag plockade åt mig  jättemycket fint plus en matstol i finaste skick! Allt kom i mina ägor för en nätt summa pengar, cashiing!!

Kisseri..

G lyckades med konsten att kissa i soffan igen igår. Som tur var var det J som var hemma med honom då och fick ta hand om det. Denna gång sköll han dock på att det kanske var lite vatten som nån spillt i soffan... Han har då alltid en smidig ursäkt på lut så att man inte kan annat än dra på mungipan åt honom...
Dock var det ju lite annorlunda förra veckan då jag trött och frustrerad över att för tredje gången på tre timmar (plus en sömnlös natt) ta rätt på nerkissade kläder och soffa säger till honom att vi kanske måste gå till doktorn om detta skvättande fortsätter.. varpå han säger att doktorn kanske ger honom en spruta då? Ja kanske det svarar jag och tilläger, av bara farten, "Eller så kanske han klipper av den". Gisssa om ögonen som redan var stora över tanken på sprutan blir tefatstora och lite lätt vattniga...
Nu vill jag bara tillägga att detta inte var något smart drag och inget att rekomendera om man vill få sina små juveler torra.. Det tog någon dag innan han släppte detta och inte bröt ihop skrikandes då han kissat lite i byxorna  " Jaaaagg viilll iintte attt doookkktooorn skaaa kllliiipppa avv miiin snoooppp!!"  Tro mig när jag säger att mitt samvete inte mått så bra, då jag dessutom fick lov att berätta detta på förskolan så att de vet vad det handlar om utifall den pratglada sonen får för sig att ta upp detta med dem.. Numer överväger jag väl mina uttryck så jag slipper uttsätta min älskling för fler traumatiska upplevelser i sin uppväxt... Men ibland kan man inte hjälpa att man är en super trött mamma som kastar grodor kring sig utan att tänka på följderna..

Jag kör på...

Det är lika bra att testa sig fram! Måste nog ringa min vän M och få lite bra tips inom detta så att jag får till en riktigt tjusig blogg..ska det va så ska det va!! Har förresten varit på RK- utbildning i hjärt/lung räddning, Första hjälpen Barn nu ikväll! Rätt bra utbildning faktiskt med tanke på att man nu har två små hemma och olyckan kan ju faktiskt vara framme när man minst anar det.. Tog med mormor dit så hon också får lite kunskap i ämnet!

 Olyckan personifierad
Olyckan personifierad..

Nu får vi dock hoppas att något sådant inte händer, men OM, så är jag iallafall lite mer förberedd på hur jag ska göra!

Stressigt blev det dock innan jag skulle iväg och lite mat i magen innan var ju bara att glömma, så när jag kom hem skrek den stackars tomma säcken efter påfyllning..Borde det inte räcka med en skrikig bebis, nejdå, då ska magen också köra ikapp om min uppmärksamhet... suck!

Men du!...

Då var man igång.. trevande , fösiktigt forskande! Detta är en som en stor djungel för mig så vi får se hur det går. Känner mig lite vilse i pannkakan faktiskt!



ser ni hur vilsen jag är...



Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0