segt

Ja nu är det tyvärr långt mellan gångerna jag skriver här. Misstänkte att det kunde bli så då jag började arbeta.. Har liksom inte ork, tid och motivation till att skriva inlägg varje dag (har väl kanske aldrig haft det i och för sig..). Dock skulle jag ändå vilja det för min egen skull då det är ganska kul att kunna gå tillbaka och läsa och minnas allt som tyvärr snabbt glöms bort!

Arbetet går det sisådär med.. Jag älskar verkligen att arbeta med barn! Men just nu är det så mycket runt omkring som gör mig fundersam..sånt jag inte kan skriva om här.. så mycket mer än så kan jag väl inte nämna! Kan bara säga att det känns förbannat tugnt just nu! Tror dock att det kommer bli bättre med tiden! Kan ju inte annat än hoppas iallafall och hoppet sägs vara det sista som överger människan..=)

Vi har installerat bergvärme också så nu är här varmt och skönt inne utan en massa tråkigt jobb! Vi har dessutom bestämt oss för att renovera badrumet så nu väntar vi bara på en offert från Danielssons kakel och bygg. Herr Danielsson har tidigare renoverat vår tvättstuga/dusch/bastu-rum nere i källaren samt kaklat vårt nya kök och vi är väldigt nöjda med allt! Så därför vill vi att han även tar sig an vårat badrum.

För övrigt har väl inte så mycket hänt.. Fick ta över barnens förkylning i början på veckan så det har tyvärr inte blivit nån träning denna vecka..=( Nya friska tag nästa vecka!!

Åh..höll nästan på att glömma nämna Western-festen jag och Jonas var på i lördags hemma hos Sara på hennes loge! Så kul det var och så många tuffa cowboys där var! Jag trotsade dock alla cowboys och klädde mig som indian! Den enda faktiskt! Som pricken över i:et så dök det också upp en glädjeflicka som både kunde dansa och sjunga! Jag hade så klart kameran med..men tro inte att jag lagt över dem i datorn heller..men det kommer SNART!

Nej nu ska jag ta och öppna mig en kall öl, sjunka ner i soffan och invänta oxfile middagen som min älskling står och förbereder i köket!

snyft...

Pratade nyss med Sofia i telefon och helt plötsligt säger hon frågande..jaha är det sorgens dag idag..och jag fattade ingenting..tankarna for omkring innan hon lägger till att Patrick Swayze dött inatt! (hinner inte uppdatera mig så mycket nu när man jobbar..)Värre hade det förstås kunnat vara men jag kände ändå ett litet hugg i hjärtat! En av de stora om du frågar mig.. Kan inte räkna till hur många gånger jag sett Dirty dancing (fråga mig om en replik och jag kan svara) och blir lika förälskad varje gång i denna MAN! Det blir jag i alla filmer jag sett med honom i. Och nu finns han inte med oss längre!! =( Blir nog lite Dirty Dancing ikväll innan jag går till sängs! R.I.P

tillbakablickar

Sofia och Daniel byggde i sommras en helt underbar altan! Eller för att vara helt korrekt så var det väl Daniel och hans pappa som stod för själva bygget och Sofia för planerandet och val av det helt underbara men svårbyggda staketet! Hursomhelst som blev det super fint..Bjurs finaste skulle jag tro! =) Och stor är den dessutom! Tog lite bilder på flickorna där en dag då de var ute och lekte på den.. Dock finns ingen bild på själva altanen men är ni nyfikna så kan ni få adress av mig och åka förbi och tjuvkika! Ni lär inte missa den!!


tittut! 


bus på gång


underbara L


I drömmarnas värld..


..kanske är det detta  drömmen handlar om!

Herr och Fru Pellas!

En av mina absolut bästa vänner har i all hemlig gått och gift sig!!!
GRATTIS!!!

Fru Pellas (som hon nu mer kan titulera sig med) har jag delat mycket med! Vi lärde känna varandra under lågstadietiden och har sedan dess varit vänner och gjort mycket ihop! Vi valde samma gymnasieutbildning, delat lägenhet ihop under ett år innan vi åkte till Usa "tillsammans" (hamnade dock ganska långt ifrån varandra), valde båda två att studera till lärare och arbetar båda nu som förskollärare. Vi har dessutom en hel del skojsiga hemligheter ihop..=).. och mycket mer! Hon är en av de bästa vänner man kan tänka sig (jag har ett par till sånna också)! En härlig person som alltid finns där i vått och torrt och som jag absolut inte skulle vilja vara utan!

De tänkte ha en fest till sommaren, en fest jag verkligen ser framemot! (och tro inte du slipper undan en möhippa bara för du gifter dig i hemlighet) Men som grädden på moset så blir de tu också föräldrar inom en mycket snar framtid!!!!
GRATTIS!!!!! I love you!

(ledsen micke men detta var det enda kort jag hade på er tillsammans)

Härligt fina söndag!

Ännu en vecka till ända! Och snabbt har den gått! Barn och "man" är nu friska..börjar dock känna mig lite krasslig själv! Har riktigt ont i halsen, men om jag ignorerar det så kanske det försvinner..=)

Knytte körde igång idag igen för Gustav! Lovely! För er oinvigda i detta begrepp så är det som Mulle fast för lite yngre barn. Det är friluftsfrämjandet som håller i det. Idag blev det svampletning i skogen och lite provsmakning av stekt trattkantarell! Gustav är ingen svampälskare så han avstod dock!

Nu snart beger vi oss hela familjen av på lite tipspromenad runt Grycksbo! En trevlig och lagom lång promenadrunda vi brukar gå varje söndag! Tipsresultaten brukar dock inte vara lika roliga.. Skyller det på mina medtävlande =) Jag och Sara H. har dock vunnit rundan en gång så vi får väl vara nöjda!

vill ha!

Nåt av dessa armand skulle jag gärna se runt min handled! Kostar 399:- (Kyssjohanna.se).. Kanske kan önska mig det i förtidig julklapp! Eller kanske be "min familj" i Usa att skicka till mig...=)


Lite Info
Välgörenhetsarmband! Av inköpspriset går 20% till röda korset & 5 % till Al Gore´s environmental organisation
Armbandet är i läder, går 5 varv runt handleden.

Mått:
Armbandet mäter 6 mm på bredden & 93 cm långt.

På armbandet står det:
Plant peace
Live in unity
Freedom
Make a difference
Accept diversity
Speak kindness
Pave the path
Lead the way
Humanity
Give back
Seek wisdom
Come together
Truth
Forgive
Believe
Faith
Sow Love
sjukstuga

..så känns det som om det är här hemma! Hann jobba två dagar innan Elsa blev sjuk.. Jonas fick vabba den veckan eftersom jag körde igång med en inskolning av ett barn på en gång! Veckan flöt dock på bra, fast på fredag ska jag erkänna att jag var helt slut! Känner mig som en vikarie på jobbet som ska lära sig allt nytt och (gammalt med för den delen) så snabbt som möjligt. Det är lite annat än att gå hemma och lulla i sin egen lilla värld! Helgen gick tyvärr snabbt och måndagen knackade på..med en febrig Gustav och som gräddet på moset så sjuknade även Jonas in idag! Så idag har jag varit hemma med Gustav, med ett undantag av två timmar då mormor passade honom så jag kunde åka in till jobbet och ta hand om inskolningen..(vad skulle falukommun göra utan mig? =))

Imorgon får Jonas vara hemma med prinsen och vabba/vara sjuk samtidigt! Kan inte låta bli att undra om det är så här det kommer att bli framöver? Att sjuklingarna kommer lösa av varandra (jag är dock inte medräknad då jag sällan blir så sjuk..=)..måste bero på att jag är en riktig superwomen eller nåt..eller?! =)) Jaja håller iallafall tummarna nu att de frisknar på sig snart och att det inte tar om för Elsa igen! Men det kanske är detta man får räkna med då man har små i förskolan!...suck!


RSS 2.0