Mvc-besök

Varit och kollat magen idag! Såg bra ut! Magen är lite mindre än tidigare graviditeter men ligger ändå inom "normalkurvan". Har gått upp 12kilo, bra hjärtljud, har dock fortsatt lågt blodvärde så mer järn!! Dock drygt att bli så hård i magen av järnet.. Kommer ju resultera i duktigt med hemorojder..suck! Börjar också bli lite stressad inför förlossningen. Är ju rädd att det ska göra lika ont som med E. Barnmorskan Boel skrev in det i journalen så de på bb vet om min rädsla.

Två veckor till nästa besök.. Totalt typ 28 dagar kvar! Och nu jobbar jag bara en dag till också! :)

Hästtjej!

E. har börjat att rida på ridskola! Hon tycker det är riktigt skoj. Dock var hon så rädd första gången att hon drog med mig in på toaletten där hon började gråta och sa att hon inte ville. Jag svarade att bara du sitter upp på hästen en gång och sen går av kan vi åka hem. Det är ju trots allt hon som velat testa under en lång tid och inget som jag hittat på (hästar är i mitt tycke stora och lite läskiga). Hon satt tillslut upp och tog en liten tur och ville sen inte kliva av! Efter det har hon längtat till måndagarna då det är ridning! :)
Hemgång

Nu är det inte långt kvar att jobba. Bara två veckor! Hade nog kunnat gått hem tidigare men jag har mått så bra att det inte har känns som något jag velat göra. Men helt plötsligt kom tröttheten över mig och jag skickade in papper om graviditetspenning. Dock lite sent med tanke på att de har 30 dagars handläggningstid... Men har ändå valt att gå hem den 1 nov. så jag hinner vila upp mig lite innan det är dags! :)

Så här kan det se ut i mitt arbetsrum efter en regnig dag med orientering! 😊

40 dagar...

...kvar tills du förhoppningsvis tittar ut och blir en del av våran familj! Snälla tid gå lite fortare!

Vi längtar!!! 💕 RSS 2.0