Skyddad mot solen även då hon sover! Gick ...

img_1183 (MMS)

Skyddad mot solen även då hon sover! Gick in för släcka till E. och detta var vad jag fann då jag lyfte på snuttefilten som täckte över huvudet... Tokunge! Tre halsband, ett diadem, två solglasögon, ett par till solglasögon i ena handen och då hon vände på sig så var vänsterarmen full med armband uppdragna till axeln! Plus att det i sängen var fullt med pärlor..misstänker att det är något armband som strukit med! ..:D

Vilken värme! Tänker inte klaga för jag ha...

img_7150 (MMS)

Vilken värme! Tänker inte klaga för jag har det hellre så här en kyligt men jag är samtidigt inte sådan att jag älskar att ligga och pressa i solen heller.. Hursomhelst så plockade jag upp E. hos mormor direkt efter jobbet och vi parkerade oss vid Tansen för lite bad och bus med Maria och Melwin. E. Älskar verkligen att bada! Tyvärr är jag själv en badkruka men tog mig ut ända till naveln idag så att E. kunde få hjälp att hoppa från bryggan! Dock slutade utflykten illa då E. ramlade ur rutchkanan då hon var allra högst upp. Hon och        Melle höll på att klättra uppför kanan, Melle var snäll och puttade på men allra högst upp tappade hon på nåt sätt balansen och föll olyckligt ut över kanten, rätt ner på ryggen och slog i bakhuvudet..:( tror dock det gick skapligt! G. är i stugan och njuter all uppmärksamhet från farmor och farfar!

Jösses Amalia ! Dagarna rullar på i en his...

Jösses Amalia ! Dagarna rullar på i en hiskelig fart, vilket dock inte gör så mycket för det betyder ju att det snart är semester!:)) Har så många bilder och så mycket jag vill få nerskrivet här men jag hinner liksom inte.. Nu skriver jag ett snabbt meddelande på telefonen men nån dag ska jag ta mig tid att sätta på datorn och sammanfatta den senaste tiden!.. Nån dag snart!

Vi önskar er alla en riktigt trevlig midso...

img_5436 (MMS)

Vi önskar er alla en riktigt trevlig midsommarhelg! Det tänker iallafall vi ha och just nu är vi på midsommarfirande i Grycksbo och härnäst väntar dans kring stången!

VINST!!! Ligger raklång på golvet, är tota...

img_3574 (MMS)

VINST!!! Ligger raklång på golvet, är totalt slut efter kvällens match!  Fy fan vad kul det var och är att spela FOTBOLL!

Helgen tog nog ganska hårt på den minsta, ...

img_0586 (MMS)

Helgen tog nog ganska hårt på den minsta, men skoj var det!! Så här såg det ut i baksätet då jag parkerade bilen hemma igår kväll!

Naturhistoriska museet stod på dagens sche...

img_0789 (MMS)

Naturhistoriska museet stod på dagens schema!     Regnet stod som spön i backen idag (till skillnad mot gårdagens sol) men det gjorde egentligen inte så mycket eftersom dagen ändå skulle spenderas inomhus! Gårdagen var toppen! Är verkligen supernöjd med denna lilla minisemester i Stockholm! Nu sitter vi på tåget hem med mycket trötta barn som säkerligen kommer stupa i säng hemma om vi lyckas hålla dem vakna på tåget förstås..:)

Nu blir det nog lustigt!:)

img_4788 (MMS)

Nu blir det nog lustigt!:)

Sitter på tåget på väg mot Stockholm och G...

img_5379 (MMS)

Sitter på tåget på väg mot Stockholm och Gröna Lund tillsammans med underbara vänner!!

kan det stämma?

Detta hade en lagkamrat skrivit på vår fotbollssida på fb efter förlust matchen igår..stämmer bra in tycker jag! Dock tog jag det till mig på ett annat plan då jag just nu går och hoppas på något jag verkligen vill ska bli verklighet! Dock ser det mörkt ut..eller är det bara vad jag tror?..Ska nog fortsätta hoppas en dag till! :)

....

När allt ser mörkt ut och allt går fel, då du börjar lyssna på fel saker..

Hatet och ilskan ropar i kör; Hur kan du göra så, det duger inte!
Rädslan och tvivlet viskar tyst och fegt; Det går inte, det går inte, för läskigt, vi ger upp...

Lyssna till hoppet som hoppas på dig att du ska lyssna på de fem ord som alltid ska ersätta tvivlet, rädslan, hatet och ilskan.

Glädjen ropar; Det här är ju kul kom igen!
Viljan säger; Det här vill vi!
Tron jublar; Vi kan, vi kan!
Kämparandan skriker; Kämpa, kämpa.ge inte upp!
Gemenskapen ler och viskar; Vi måste lyssna på alla för att det ska gå!

Dessa fem låter Aldrig hoppet fara!..

....

Nu är den igång, den efterlängtade fotboll...

img_6878 (MMS)

Nu är den igång, den efterlängtade fotbollsskolan! Nu hoppas vi att vädret är med oss hela veckan också! :)

E. hade sitt första barnkalas idag! Hon va...

img_7993 (MMS)

E. hade sitt första barnkalas idag! Hon var i sitt esse och upp över öronen nöjd med tillställningen! Hon fick många fina presenter av sina söta vänner! En present ser ni här! Princess-bilder att måla med tvålkritor som höll båda barnen sysselsatta länge i duschen! :)

Kvällspyssel och mys ute på altanen! Dock ...

img_1952 (MMS)

Kvällspyssel och mys ute på altanen! Dock fick det ett snabbt slut då några bitar ramlade ner på golvet och oturligt nog försvann ner mellan golvspringorna! :(

skön känsla!

Avslutade arbetsdagen med en skön känsla i magen! Hoppas ni höll era tummar hårt för mig idag! ;) Nu slappar jag i soffan och försöker få ihop mina tanakri mitt huvud..

Såg förresten att alla de mms inlägg jag försökt göra under gångna lång helgen hade kommit in så till lite tillbaka för att ta del av dem vettja!

Tänk att det redan är onsdag och snart är det helg igen! föreslog precis för J att vikanske kunde åka på utflykt till källslätten på lördag. G ska på kalas förstås men det går säkert ändå. Söndagen är vigd åt E.s första riktiga barnkalas. Hon är så förväntansfull! Fem små rara tjejer är bjudna hit. Hoppas vädret bjuder sig på solsken så vi kan vara ute.

Nu ska jag taoch ta tag i att fixa lite med min nya dator.Är verkligen glad att jag fick den på morsdagmendet är lite pyssel innan alltär som det ska!

Kalasdag!!

Vilken underbar dag vi har haft idag!! E.s treårsdag och nationaldag. Nationaldagsfirandet hamnade dock i skymundan då vi hade kalas hela dagen lång! Bästa dagen på länge!!! Fint väder, glatt humör och underbara gäster!

Imorgon är det jobb igen...har varit ledig nästan en hel vecka och så skönt det har varit! Och jag tog ledigt även från bloggen som ni säkert redan märkt. Känner på mig att mitt bloggande kommer bli sporadiskt nu under sommarmånaderna..prioriterar utomhusvistelse istället för att sitta framför datorn..och sedan jag fick min iphone har datoranvändandet blivit mycket mindre varpå det också blir mindre skriverier här..:(

Kort uppdatering:
*Jag fick VG påmin slutuppgift i kursen jag läste..nu återstår bara att se vad jag fårför slutbetyg.

*Min fot är lite  bättre men jag har ej vågat mig på fotbollsträning än, men snart så!

*G. hade barnkalas i lördags och här hemma härjade sju galna killar, tur det bara händer en gång per år!

*I onsdags fick jag ett telefonsamtal som gör att ni ska hålla era tummar för mig på onsdag, tack! Kan inte skriva mer om det nu..det gör jag om det går vägen! ;)

*Vi har varit på återbesök med G på kirurgen och kanske, kanske ser det ut att det snart är ett slut på allt det tunga kring honom. Hoppas så på det för hans skull!!

*Jag har äntligen kommit igång med mitt projekt flytta lekstugan och snart är det klart, lite vit färg som saknas bara! Glömde ta "före" bilder så ni får allt nöja er med "efter" bilder då allt är klart.


Nu tror jag inte det var något mer..på återseende! Så fort jag slår på datorn! ;)

Mys och bus ute på den nystädade altanen! ...

img_5256 (MMS)

Mys och bus ute på den nystädade altanen! Solen är underbar precis som mina tokiga barn! :)

Haha.. En rymdvarelse har intagit mitt hem!

img_3155 (MMS)

Haha.. En rymdvarelse har intagit mitt hem!

men åhh..

Hela kvällen igår försökte jag uppdatera bloggen genom min iphone..men det går inte...Blir riktigt irriterad!! Ska försöka några gånger till annars skriver jag mer ikväll..suck och stön!

Kan ju tycka att jag är väl förtjänt av en...

img_5438 (MMS)

Kan ju tycka att jag är väl förtjänt av en sån här nu när man börjat jobba heltid igen och är helt slut efter tre arbetsdagar ! Tur att det blev en kort första arbetsvecka! Idag blev jag dessutom glatt överraskad och nu är det dags för er att hålla era tummar igen på onsdag nästa vecka! :)

RSS 2.0