Mys i solen! Äntligen börjar solens stråla...

img_7505 (MMS)

Mys i solen! Äntligen börjar solens strålar värma så pass att det kan intas mellanmål utomhus! Har haft en härlig eftermiddag hemma hos fina vänner! Behövde vara ute efter att ha suttit framför datorn hela fm.

Koncentration på hög nivå! E. Måste syssel...

img_3118 (MMS)

Koncentration på hög nivå! E. Måste sysselsättas då brorsan har en kompis på besök och mamman är slutkörd efter fotbollsträning... Vad kan då vara bättre än detta?

Slagen hjälte! Äntligen sover denna lilla ...

img_4024 (MMS)

Slagen hjälte! Äntligen sover denna lilla trollunge! Den andra bortbytingen spelar tv-spel med pappan nere i källaren. Ljuvliga tystnad!

är så stolt!

Tänk att han klarade av att köra de där 3 milen! Kanske inte på världes snabbaste tid (3.31.43), men på en tid som är väl godkänt för honom! Han har trots allt inte kört så många mil i vinter och den längsta sträcka han kört tidigare har varit på ca 1 mil. Så ni må tro att jag har en stolt men mycket trött man här hemma! Som belöning slog vi till på lite hämtmat denna kväll, något som vi inte unnat oss på hela denna månad, då vi haft denna årets kortaste månad som lite av en hälsomånad. Jag är iallafall grymt imponerad av att han genomförde detta lopp!


Du är bara så bra min J.

Här hänger en trött nummerlapp vars bärare...

img_8930 (MMS)

Här hänger en trött nummerlapp vars bärare har utfört en bra lopp!

impulsernas man

Alltså min sambo är ibland lite väl impulsiv..Han har gnetat och kört på sina nya skidor då väder och tid gett honom möjlighet och från ingenstans bestämde han sig för igår att köra KortVasan...NU PÅ FREDAG! Han letade på blocket och hittade en startplats i led 3 och slog idag till på den. Han har farit och flängt än hit och än dit idag för att ordna och fixa och vet ni jag tror verkligen han kommer genomföra detta.. Han har annars en tendens att vara rätt stor i mun och snacka om allt han skulle kunna göra utan problem, men aldrig riktigt bevisat något men nu så tror jag faktiskt han kommer göra det...om inte så har han slängt en massa pengar i sjön..och för min ekonomiske sambo så skulle det vara otänkbart..:) (nya skidkläder, startplats, omregistrering, vallning mm)

Så håll nu tummarna för denne atlet på fredag att han klarar köra hela loppet. Han är nöjd om det går på under 4 timmar, och säger sig bli supernöjd om han klarar under 3½ timme! Jag återkommer med resultat!

Sonen då..jo han är J. hemma och vabbar med.. Fick provsvar igår och de visade på STJÄRTFLUSS!?  Han har alltså fått streptocker i snoppen.. Stackars, stackars! Snuva i stjärten kallade doktorn det för och var tydligen rätt vanligt. Så nu äter han åter igen penicillin. Så förhoppningsvis så är detta problem ett minne blott om en vecka! Den lille prinsen lyckas då dra på sig allt..:( Han har iallafall fått följa med på J:s äventyr idag och kommer göra det även på fredag tillsammans med farfar för att heja på pappsen! HEJA, HEJA!

Mormor hälsar till Kjell! Är på sjukhuset ...

img_3912 (MMS)

Mormor hälsar till Kjell! Är på sjukhuset och hälsar på mamsen. Hon har opererat tummen och försöker nu att äta med vänster hand. Det går sådär..det hamnar mer på tröjan än i munnen!:)

nu så

..känns det bättre igen. Behövde nog tjura ner mig ordentligt nån dag bara för att hitta tillbaka. Fast nog hjälpte det till med några väl valda ord av fina vänner som gav mig lite perspektiv på tillvaron. Lägg därtill en sambo som inte alls var lika tjurig igår och ringde hem och frågade om han inte skulle köpa med sig lite godis eller en chippåse hem efter jobbet..ibland gör han bara allt rätt ..;-) Så medans mina härliga lagkamrater var på hurtgympa och körde gärnet igår kväll så låg jag hemma i soffan och mumsade banankaka och massa chips!
MEN det behövde jag för idag är jag på strålande humör igen!

Här ska bakas banankaka! Humöret är något ...

img_7406 (MMS)

Här ska bakas banankaka! Humöret är något bättre och kommer säkert bli på topp när denna är klar! :)

känns som samma dag som igår

urk! Känner mig forfarande på samma pissgriniga, trötta, tråkiga humör! Gahhh vill inte alls göra någonting! MÅSTE läsa, försöka planera ihop en vecka som ser ut att inte gå ihop. Har två kvällsmöten på jobbet, borde träna minst en kväll, MÅSTE skriva reflektionsprotokoll, Känner mig risig i halsen och mycket mycket mycket mer. Lägg därtill en halvgrinig sambo..ingen bra kombination! Gäller att hålla en bra sida mot barnen bara! Det är prio ett! 
Var hittar jag kraften, viljan och glädjen att vända detta tråkiga humör till det positiva?

imorgon är en annan dag

Är inte alls sugen på att skriva något idag.
Är trött, sur och grinig och känner mig omotiverad till det mesta.
Hoppas på en bättre dag imorgon!
En stor skål med glass skulle sitta fint nu..


Värt att testa?
G. Gör allt för att hålla sig vaken. Här t...

img_1636 (MMS)

G. Gör allt för att hålla sig vaken. Här testar han att hålla ögonen öppna med hjälp av det starka ljuset från pannlampan.. Hans teori är att det är lättare att vara vaken om det är ljust!

men lite hockey då?

mina knasiga barn.. Jag var inne i sovrummet och bäddade och hör hur G. säger till E. "ska vi fråga om vi får se på tv". E. svarar alltid som hon gör på något som G. föreslår för henne.."JAA", varpå de kommer och ställer frågan. Jag svarar som den tråkiga mamman jag är.."Nej det får ni inte, ni kan leka istället."

G. muttrar lite och går därifrån, men E. står kvar och funderar sen säger hon efter en stunds betänktetid "Men kanske lite Hockey då?" samtidigt som hon lägger huvudet lite på sned för att se extra snäll ut..Haha, jag kunde inte hålla mig för skratt för den lilla finurliga ungen har troligen snappat upp från sin pappa att hockey tycks alltid vara ok så frågan var väl ganska smart kan jag tycka.. Dock ställdes den till fel person i detta hem..Hade det varit J som fått svarat på den så skulle nog svaret blivit javisst, men tyvärr blev svaret ännu en gång "nej".  :D
You got to love them!

tårtkalas

E. har finbjudning för dockorna..
När vädret ute inte låter oss gå ut (-24) så får man hitta på annat att göra! E. var tydligen sugen på tårtkalas och i brist på riktig vara så kan man ju fixa eget..
Ingen kan då klandra henne för att vara fantasilös! G.s magnetstavar fungerar ju tydligen perfekt som ljus.
Hon tycks också ha polerat den ena dockans huvud rätt ordentligt! :-D

lagershopping

Slutade tidigt idag! J. har varit ledig och hemma med barnen. Efter att ha växlat ett par ord med fina Karolina som sa att hon skulle upp till Sågmyra så blev jag så sugen på att åka dit. Sagft och gjort! Vi kom dit lagomt i tid för mellis så vi startade med en fika..:D Sen blev det ögonshopping..Köpte inte mycket men fann en del plagg som gärna hade fått följa med hem..
Något som dock fick följa med hem var en sån här:

E. har sedan tidigare en sån tröja som hon ärvt efter G. Den har mormor stickat och det är en riktig favorit! Ringde mormor då jag kom hem och frågade om hon inte kunde sticka en ny till G. men hon upplyste mig då om att hon ska operera ena handen nästa vecka så det får tyvärr vänta..:(

Jag har iallafall gått med tröjan på mig sen jag kom hem och det är redan en favorit!! :)

E.s absoluta favoritsysselsättning just nu...

img_7303 (MMS)

E.s absoluta favoritsysselsättning just nu! Tacksamt tidsfördriv tycker mamman...Tränar både finmotorik, öga-hand koordination, koncentration samt det matematiska tänkandet..;-)

besvikelse

Det blev aldrig något åh,aj! 5½-6-års kontrollen blev en stor? besviklese för min lille prins..:( Hur konstigt det än må låta så fällde han tårar, men inte över att det gjorde ont utan för att han inte fick ta någon spruta.

Han har sedan ett tag tillbaka haft lite problem med de nedre regionerna och i och med det så ville inte läkaren låta honom vaccineras utan lät honom istället kissa i en mugg för att utesluta urinvägsinfektion först. Klokt tycker jag och skönt att det blir kollat. Om det inte skulle vara något sådant så är det troligt att de återkommande förhudsinflammationerna beror på nån form av sammanväxt av förhud och ollon..? Detta är ju inte direkt mitt område..så jag vet inte så mycket mer än såhär.., men det var tydligen vanligt? Och åtgärden för det är ett mindre ingrepp..eller möjligtvis behandligen med kortisonsalva :(

Stackars liten! MEN vi ska iallafall höra av oss för en ny tid nästa vecka då provsvar kommit och förhoppningsvis så får han en spruta då och kan gå nöjd därifrån med en OK-stämpel på handen! (jag tror mest det var den där ok-stämpeln som var orsaken till tårarna) Allt annat som kollades var tipptopp och läkaren var så imponerad över vad han kunde. :)

Är på Bvc och väntar på kontroll och den l...

img_2194 (MMS)

Är på Bvc och väntar på kontroll och den läskiga sprutan... Än så länge glad och nöjd! Han har redan bestämt sig för vad han ska säga då han får den...åh,aj!

snart över

Onsdagen är min absolut tyngsta dag i veckan...Från att vara hemma de två första dagarna av veckan och då ha det relativt lugt till att jobba heldag på onsdag får mig att gäspa stort på kvällen. Bortskämd?, ja kanske det men så ser det trots allt ut just nu..:) De resterande två dagarna av arbetsveckan är korta så de är inte alls så betungnade som den här jäkla onsdagen är..:D

Men nu är den gjord och jag ska strax mysa ner mig i soffan och dra filten långt över mig och bara vara! Självklart lite mys med barnen först som det förövrigt känns som om jag knappt träffar denna dag i veckan.

Imorgon ska G. till VC för en sån där 5½-års kontroll med spruta.. Jag berättade det för honom idag och jag tyckte mig se oron i hans ögon trots att han inte sa något.. Vi får väl se hur han reagerar då det verkligen är dags!tävling och tips på fin blogg

Har av en slump hittat till en blogg som heter Julias Vita Drömmar.
En fin blogg med mycket inredningstips , mer åt det lanliga hållet, som går i vitt som jag gillar!
Nu har hon iallafall en tävling som jag är med och deltar i! Kika in du med på Hennes blogg och bli inspirerad vettja!..eller vad med och tävla här! :)

Watch out!

img_0905 (MMS)

Haha passa er för monstren! Fick denna bild skickad till mig igår av Sofia. Våra tjejer gillar verkligen att spöka ut sig! Dessa "masker" sprang de omkring med och försöka skrämma oss dödliga! :)

ruska, ruska, ruska till ingen nytta..:)Så här känns det i mitt huvud just nu..försöker förbereda mig för seminariet som jag strax ska ha men det är så mycket annat i mitt huvud som också vill komma ut.. Spelar ingen roll hur mycket jag ruskar omkring de cellerna i ett tappert försök att skapa ordning och reda däruppe..
Nej lika bra att dra på sig de gigantiska hörlurarna och fälla fram mikrofonen och anropa mars...för ni skulle bara se hur rolig jag ser ut när jag sitter och kommunicerar med min kurskamrater över datorn! :D
Håll nu tummarna hårt bara att datorn orkar med..för igår la den av en sväng..jag dock håller mina tummar hårt för att J. ska komma hem med en ny dator åt mig! Ciao!

Och i mina tankar finns P. och M. och deras barn som idag väntar besked,
för dem håller jag mina tummar allra hårdast!

vad händer?

Snabb fråga ;)...är min 5-åriga son konstig om han bara vill somna till Iron Maiden? Sen jag började spela skivan förra veckan i mitt försök att hitta fokus för mitt pluggande har han snöat in helt på den musiken.. Han har dessutom fått med sig lillsyrran som står och försöker headbanga då han spelar skivan! Mina söta barn..Kan väl inte annat än säga att jag förstår honom..jag gillar ju den skivan med! :D

Det är väl bara att börja inse att mina barn är inga små bebisar längre! E. är nappfri och så gott som blöjfri(ej nattetid dock) och Gustav har börjat läsa. Stora utvecklings-steg för mina barn! Kan inte annat än vara stolt!


Bamse...ett minne blott?

Finbesök på alla hjärtans dag!

img_4478 (MMS)

Finbesök på alla hjärtans dag! Kan det bli bättre? Självaste Spiderman och en drake har ockuperat fåtöljen! Känns tryggt! :)

alla ♥-dag


Önskar er alla en alldelens förträfflig alla hjärtans dag!

Hoppas ni får mycket kärlek idag! Vi här hemma brukar inte fira den dag så speciellt mycket, vi satsar istället på att visa varandra mycket kärlek varje dag! Och eftetrsom jag redan funnit min drömprins så behöver jag ju inte skicka hemliga alla hjärtansdag hälsningar heller ..;-)

Och jag har dessutom absoult världens finaste vänner,
och ni är alla värda ett stor rött hjärta i mina ögon!

♥♥♥

långkalsong vs långtrosa?

Brr..denna morgon är det iskallt ute! minus 19 visade termometern kl. 07.05. Jag sa till barnen att det var varma kläder som gällde. Jag sa även till G. att jag nog också skulle dra på mig ett par långkalsonger idag... Han tittar då konstigt på mig, frågande på något sätt och säger sen lite skrattigt "men mamma du kan ju inte ha långkalsong, du måste väl ha en långtrosa?". Vad ska man svara på det liksom..för egentligen borde det väl heta så om man tänker rent logiskt? Jag kan dock inte hjälpa att jag tycker att långtrosa inte klingar lika fint..låter liksom bara konstigt.. Men ja, idag har jag långtrosa på mig!


Den 14 februari, på självaste alla hjärtans dag,
visar termometern långtrosa-grader!

är lite sugen igen..

Det är många år sedan jag tatuerade mig. Jag har två tatueringar, en i svanken och en på insidan av smalbenet. Nu börjar jag känna mig lite sugen på en till och det bara för att jag snubblade över en bild då jag googlade på något som jag inte ens kommer ihåg vad det var..Jag skulle vilja ha typ en sån här på foten, eller något liknande slingrandes. Visst är det snyggt, va tycker ni? Ska jag slå till? Gillar inte det röda, men rosa eller lila blommor skulle göra susen..:)

typiskt!!!Kunde just tro at det skulle bli så här... Ja nu låter jag väldigt negativ, men faktum är att jag känner mig så just nu. Är jag trots allt för gammal för att spela fotboll, är detta kroppens sätt att upplysa mig om att jag inte borde köra igång igen??

Vill såklart inte tro det, men en fin sträckning i låret kan lätt få en att känna så! Att komma igång och köra på för fullt utan att tänka på att kroppen varit otränad ett lääängre tag kanske inte var så smart...Men jag tycker ju att det är så förbenat roligt och vem vill då köra på i halvfart..:) Nu blir det vila tills det onda gått över..och då är jag väl tillbaka på ruta 1 igen! Suck!!!

Hemma igen! Nu är det dags för lite mat. G...

img_4516 (MMS)

Hemma igen! Nu är det dags för lite mat. G. tar hand om grönsakerna. Efter maten väntar melodifestival och mys! G. ska få vara uppe lite längre i kväll och han är så glad! Enligt honom är detta en toppen dag! E. sover redan sött i sin säng. Jag längtar till glassen efter maten..alla har vi våra olika saker vi ser fram emot. :-)

Spänningen och väntan är olidlig! Snart bö...

img_8206 (MMS)

Spänningen och väntan är olidlig! Snart börjar bion! :)

wiihoo

Den efterlängtade solen smög sig fram idag och jag är gladare än gladast! Det är sjukt vad beroende av vädret jag är.. Nu gör det inte så mycket att det kom massvis med snö, för de värmande strålarna får mig att inse att det snartär vår och sommar och den som väntar på nåt gott.. :)

Fick dessutom sovmorgon idag! Me like big time!! En vända till Sågmyra och bästa butiken Calimero hann vi med innan lunch. Nu är det lugnt ett tag innan det blir dags för dagens äventyr för G. Vi ska nämligen in på Bio och se Trassel i 3D. Vi brukar inte vara på bio särskilt ofta och om jag inte minns helt fel så har G. endast varit på bio en gång tidigare..så ni kan ju tro att han är överförtjust! Dessutom ska hans bästa kompis A. också vara med!!

Äntligen fredag! Lite piggare idag men eft...

img_9368 (MMS)

Äntligen fredag! Lite piggare idag men efter snöskottning och diverse utflykter till bl.a. Vårdcentralen med G. så känner jag mig hopplöst trött igen. Hoppas morgondagen bjuder på sol så jag kan ladda batterierna ordentligt!

gäsp

Totalt slut på energi idag..vet inte vad som hänt riktigt. Vill bara gå och lägga mig, dra täcket över huvudet och glömma bort allt för en sekund eller två!  Känner mig hopplöst ur spår. Skönt att det är fredag imorgon. Slutar tidigt imorgon och har gjort klart skolarbetet vilket betyder mys med barnen. Funderar på vad vi ska hitta på? Önskar så att J var ledig precis som förra fredagen. Det var så mysigt att få lite extra tid ihop hela familjen. Nej nu får jag ruska om huvudknoppen lite och ta mig till sans! Vakna till liv och göra lite nytta. Lägga mig kan jag väl inte redan, klockan är ju inte ens åtta.

Behöver mer av detta för att bli pigg igen tror jag! Mulet och 2 decimeter nysnö idag var ju inte direkt humörhöjande...


♥ morfar ♥

Idag för 97 år sedan föddes min Morfar, den människa som näst efter min mamma har haft absolut störst inverkan på mitt liv och på den person jag är idag! Han har varit den "pappa" jag växte upp utan.
Min kärlek till min morfar går inte att beskriva i ord! Det fanns nog inget som min morfar gjorde som jag inte avgudade.

detta kort är från juni 2005, G. är om kring en vecka gammal

Morfar dog för ungefär 5½ år sedan. I augusti 2005. Han hann med att träffa G. och jag vill tro att han väntade ut tills min lille prins såg dagens ljus innan han själv släppte taget om det liv han levde. Jag önskar så att alla barn får möjligheten att ha en sådan "morfar" i sin närhet vars kärlek är villkorslös! Dit du alltid kan komma, känna dig älskad, trygg, blir sedd, får svar på dina frågor och där tiden alltid finns! Dit räknas självklart också min mormor, men det var fadersgestalten jag saknade (eller saknade gjorde jag ju aldrig riktig efter som jag hade morfar) och det var den platsen han fyllde..med råge!:)

Många är mina minnen av min morfar (och mormor) och jag skulle kunna göra detta inlägg milslångt med dem, men jag väljer att bära dem i mitt hjärta där de har en alldelens egen plats, något ingen kan ta ifrån mig!
♥♥♥


Jag minns min morfar som stor, stark och trygg. Här var han tunn och svag men fortfarande ingav han en trygghet som jag vet även G kände i hans famn!

Grattis Morfar!


♥♥♥

önskningar

jag har många önskningar men just denna kväll är min önskning endast av det materiella slaget, för visst måste man få ha sådana också?

Iallafall så har jag varit på Me&I party och det fanns en hel del jag ville ha! Och just denna kväll var det dessa kreationer som fastnade på beställningslistan:

en supersöt tunika att matcha med dessa..


..supermjuka härligt randiga leggings!

Bilderna gör absolut inte kläderna rättvisa! Eftersom E:s garderob till största del består av rosa och lila kläder så kände jag mig ikväll lite djärv och slog till på dessa grönaktiga plagg! Nu längtar jag verkligen till den varmare årstiden så dessa kan användas!

och så till min önskan...obegränsat med pengar! För det fanns så mycket jag ville ha där men kläderna är ganska dyra och snålheten slog till..och min sambos förmanade ord innan jag åkte.."köp nu inte för mycket"..ekade i mitt bakhuvud. Men jag antar att jag snart kommer befinna mig på ett till sådant här party så då kan jag ju köpa det då! :) Då känns det mer okej!

kaffetåren den bästa är


...
Börjar inse att det här pluggandet inte bara kommer göra mig döv utan också smal.. inget ont som inte har något gott med sig..:)

Jag är ju lat av naturen..(ja det är lika bra jag erkänner det) så att ställa mig vid spisen (som jag förövrigt tycker är skittråkigt) och tillaga en härligt god och smaskig lunch finns liksom inte med på min världskarta..

Detta kommer således leda till att jag två dagar i veckan avstår från intaget av en näringsriktig och energigivande lunch. Nu är väl i och för sig inte jobbmaten heller så näringsriktig och energigivande men den mättar iallafall! :) Men det gör en kopp kaffe också! Man ska inte underskatta värdet av att mentalt kunna visualisera sig en bild och sen låta den känslan ta över! :))


..så jag dricker upp denna och föreställer mig en mättande lunch så är jag snart på gång igen! :))


musik med hög volym..

..ska det vara om jag ska prestera mitt allra bästa då jag pluggar! Och det måste självklart var musik med ett högt tempo..inga sömniga ballader! Jag fattar inte riktigt hur min hjärna är funtad? Är det fler som lider av det "högmusikdåmanpluggar-syndromet"? Så långt tillbaka jag kan minnas har det varit så. På gymnasiet var det hårdrock i hörlurar som gällde...och att jag lyckades prestera något då är högst märkbart! Musiken tar liksom bort alla andra tankar som kan få mig ofokuserad. Högt, högt, högt ska det vara! Upptäckte igår att jag missat två telefonsamtal pga av det höga ljudet..men det betyder följdaktligen att jag inte blev störd av någon pratsugen person..:) Nej nu är dags att vrida upp ljudet och börja läsa!


Kanske borde sätta upp denna på dörren som en liten varning utifall nån skulle råka komma på besök en månag eller tisdag..:)

Fylld av energi!

Denna helg har verkligen varit toppen! Vi har verkligen fått till en riktig familjehelg! Jag är verkligen så glad och tacksam över de underbara människor jag har i min närhet. Har inte så mycket att skriva egentligen..känner bara att jag vill visa helgen i bilder.. En helg som varit fylld av fysiska aktiviteter!
Fredagen har ni ju redan koll på...
Lördag morgon blir jag väckt av en gäll signal då min älskade (trots att han ringer och väcker mig..morr) bror ringer och bjuder ditt oss på lite födelsedagsfika för mig (det som jag egentligen skulle bjudit dem på..:) Så det var bara att snabbt vakna till liv och åka dit! En härlig förmiddag minst sagt! Hem och ladda om batterierna för en kväll med medlodifestivalen som för övrigt inte bjöd på några höjdarlåtar..
På söndagens schema står som alltid gymnastik för barnen på förmiddagen. Min egen träning efter barnens gymnastik var flyttad till kvällen. Efter lite lunch och vila bestämde vi oss för att vara ute i det fina vädret! Och vad kan då vara bättre än en utflykt till Hanses Hälla? Vi ringde även Familjen Gunnarsson och frågade om de ville hänga med och Gustav jublade då de ville det! Fler sådana här helger önskas tack!

utelek med kusin L.
(undrar vilken stackare det var som fick dra, Inte var det jag iallafall..;)en av de bästa..lyser ikapp med solen


Balans var gångens tema på gympan


det viktigt att hålla tungan rätt i mun!


ska jag verkligen våga hoppa?..


lite läskigt är det allt..


här var det tänkt att stå på huvudet..men ibland vill det sig inte riktigt.


nu är jag iallafall på god väg..och att stå på händer är också bra!


Den avslutande dansen för storbarnsgruppen hängde även småtjejerna med på! ♫♫


Det svänger ju! ♫


Helgen avslutas på bästa sätt!


♥♥♥

äntligen fredag!

Härligt! Veckan har svichat förbi och nu äntligen är det fredagkväll med mys! Undrar så vad kocken bjuder på ikväll! ;)
Idag har det hunnits med en hel del! Bl.a. det här:


Vart tror ni att vi varit??, Just precis..på Sportys lekland! Jag hade öppningen på jobbet idag och eftersom jag bara jobbar fyra timmar varje fredag så slutade jag således 10.30! Ett perfekt arbetspass tycker jag! :) J. bestämde sig för att ta en föräldradag med barnen idag så att vi kunde få en "hel" fredag tillsammans!

Vi valde mellan Leklandet och att åka och bada och eftersom vi aldrig varit vid "Sportys" tidigare så blev det det! Barnen hade väldigt skoj iallafall! Det blir säkert fler besök i framtiden! :)

Nu ska jag ta mig en värmande bastu (typ 5 minuter, för det är vad jag står ut med..är ingen stor fan av bastubad) för jag har typ frusit hela veckan så det är dags att bli lite varm nu tycker jag!  Vad resten av helgens dagar har att bjuda på återstår att se! Trevlig Helg!

Jag har svårt att förstå,
sätta ord på mina känslor.
Känner mig kluven,
vad innebär allt det här,
vad betyder mest?
Jag vet vad som HAR betydit mest,
men nu vet jag inte längre.
Är det fel att sätta sig själv främst ibland?don't ever forgetSå här ser en vanlig tisdag förmiddag ut h...

img_1114 (MMS)

Så här ser en vanlig tisdag förmiddag ut hemma hos mig! Nu ska jag fylla på kaffekoppen och göra mig redo för ett seminarium. På återseende!

RSS 2.0