Kärlek

Hade en underbar cykeltur med barnen idag! Slutade tidigt, hämtade barnen, åkte hem och packade lite matsäck innan vi satte oss på cyklarna för en långtur med picknick! Stoppade vid tempelbacken och de stora ekarna och bara njöt i solen! Där fanns också fullt med liljekonvaljer, så en liten bukett fick minsann följa med hem!

 

 

 

7 år!

Idag fyllde min älskade prins 7år!

Dagen har varit helt fantastisk på alla sätt och vis så det var en nöjd kille som lade sig nu på kvällen! Vet inte hur många gånger han upprepat högt att han faktiskt fyller 7år idag! Min lille goding! För honom en viktig ålder tydligen! Han önskade sig inte så jätte många saker men de som stod på önskelistan var dyra saker dock!!

Vi har försökt förklara för honom att önskar man sig dyra saker kan man inte räkna med att få allt! Hans högsta önskan var ett Nintendo 3ds. Det gjorde vi klart ganska tidigt för honom att han inte kommer att få. Dels pga av att han har ett Wii-spel och för att han faktiskt måste börja leka mer. Han har nämligen väldigt svårt för att sysselsätta sig själv om det inte är data eller tv-spel involverat! Så.. nu har han lite att jobba med innan ett Nintendo 3ds kommer i hans ägo!

Vi gav dock på förslag att han kunde ju också önska sig pengar till ett sådant och att vi den dagen det blir aktuellt lägger till halva summan av vad det kostar om han lyckas spara ihop till halva.. När J. gav det på förslag så började han nästan gråta och utbrast att "det är väl ingen som vill ge bort pengar i present heller!" Tänk vad fel han hade för idag har gäster kommit med just pengar och nu är halva summan snart ihopsamlad... Det kan jag lova att J aldrig hade räknat med för nu måste vi ju snart hosta upp resten..:/

Till saken hör att han idag fick en större cykel i present.. Vilket han önskade sig som nummer två på listan! Så ja han var mer än nöjd över sin present! Men dyrt för oss för om 9 dagar fyller E. år och ska få en stor studsmatta som inte heller är gratis och lägg därtill sedan Nintendo spelet! :-P men vad gör man inte för sina älskade barn?! Tur farmor och farfar är med på ett litet hörn och betalar!

Han fick även mer presenter idag också av mormor och K. Som han var väldigt nöjd med! Resten av släkten kommer på E.s födelsedag så tar vi ett släktkalas då! Me like!!

Bedrift?

Idag tog jag mig runt i Tjejruset. Tänkte först att jag skulle skriva kämpade mig runt den 5 km långa sträckan, men nej det känns inte som en sanning.. Faktum är att det kändes lätt att springa, det var till och med roligt och det kändes som att jag hade flyt i stegen! :)

Kunde ha fått en bättre tid också om det inte var för att jag och mitt jobbgäng började typ längst bak vid starten med 1600-1800 rusande tjejer. Så jag fick vackert gå de första typ sex-sju minuterna..

Hursomhelst så är jag nöjd och glad och hade en mycket trevlig kväll med kollegorna!


Maaaat!

Efter en låååång dag (med en febrig sessa som var vaken mer eller mindre hela natten) så satt middagen där den skulle!

Med ett underbart väder fanns inga andra alternativ än att grilla! Med hjälp av lite fläskkarre, färsk majs och en mumsig sallad så är iallafall magen nöjd... Nu är det dock bara en tidsfråga innan ögon faller ihop och sömnen tar över!


Paus..;)

Har tydligen tagit mig en kortare paus från skrivandet här.. Måste vara nån släng av semestersjuka som hänger sig kvar efter den underbara turkietresan! Men snart snart så är jag igång igen! Kanske redan imorgon! ;-)

Time flies..;)

Sliter med att få ihop all packning.. Men snart, mycket snart, om mindre än 24 timmar sitter vi på flyget mot varmare breddgrader!!! Finally!!

Lördagsnöje??

Funderar över vad alla andra har för sig en lördagskväll som denna medan jag själv sorterar upp en tvätthög från helvetet!!...
Snälla någon..bjud mig på en rolig fest snart för så här kan jag inte tillbringa fler lördagskvällar! ;-)

Smärtsamt långt inlägg!

Dagen började inte riktigt som vanliga torsdagar.. Sovmorgonen var sig lik men det var sen det hände.. Min prins svimmade! Han kom upp som vanligt, gjorde sina morgonbestyr i badrummet medans jag gjorde mig klar.. E. tog det lugnt och lallade runt i väntan på min hjälp. Det var då jag föreslog rengöring av G.s armbåge som han skrapat upp lite lite grann igår då han ramlat på sparkcykeln. Plåstret hade ramlat bort under natten och såret var nu lite smutsigt och varigt. Han protesterade såklart högt vid blotta tanken på rengöring, men som den hårda mamman jag är så blev det rengöring ändå... Nu så här i efterhand ångrar jag mig för helt plötsligt under min behandling säger den lille prinsen med skräck i ögonen att det börjar bli svart för ögonen och att det är svårt att andas! Han lutar sitt huvud mot mig och jag försöker ruska lite på honom men hans ben viker sig och jag konstaterar att han svimmar..

Försöker få honom att vakna med att badda kallt vatten i pannan och det fungerar..tack och lov! En likblek kille reser sig försiktigt upp och vi pratar om vad som hände.. Han fattade inte själv riktigt vad som precis hade hänt. Jag återgår till sårrengöringen (fråga mig inte hur jag tänkte där) men samma visa en gång till.. Pupillerna var totalvidgade och benen slutar bära honom. Nu tog jag dock mitt förstånd till fånga och han fick ligga lite längre på golvet och jag börjar fundera över varför detta händer.. Förmodligen av rädsla och smärta och på tom mage så blev ett blodtrycksfall ett faktum!?

Han var lite loj ett bra tag efteråt och det tog ett tag innan färgen kom tillbaka i ansiktet.. Jag ringde sjukvårdsrådgivningen som tyckte att pga av hans låga ålder så borde vi kontakta vårdcentralen vilket jag såklart gjorde! Ringde samtidigt hem J. som fick ta en vab-dag. Besöket vid VC gick bra och troligen så berodde det på det jag tidigare hade trott!

Hur som helst så var det ingen trevlig upplevelse och tankarna försvann snabbt tillbaka i tiden då G. började feberkrampa och jag trodde att hans tid var över! Nej usch och fy säger jag för att vara så maktlös över något som inträffar ens barn!

Och sen har vi en söt lillasyster som stod bredvid då allt hände idag... Som vanligtvis hade pockat på uppmärksamhet, men som nu på något sätt förstod allvaret. Som satte sig bredvid sin storebror då han låg på golvet, som tog hans hand och sen sprang och hämtade hans flaska med vatten, som kramade och ville visa sin kärlek!

Detta gjorde mig varm i hjärtat för trots alla dagliga syskonbråk så finns den fina kärleken där! <3Livet är bra härligt!!

RSS 2.0