Det var inte bara den stackars lille abbor...

img_2220 (MMS)

Det var inte bara den stackars lille abborren som blev fångad.. även jag blev fångad på bild då jag tog mig ut på en liten tur med båten nu på kvällen. Det var så rofyllt och stilla! Vatten var spegelblankt och solnedgången vacker! Dock blev det en kort tur för jag hade bara en stackars liten mask med och den rök snabbt i gapet på en inte alltför stor men glupsk ful fisk! Trodde inte fiskelyckan skulle vara så god..;)

Kan man ha det bättre? Tänker inte orda så...

img_6466 (MMS)

Kan man ha det bättre? Tänker inte orda så mycket mer om hur bra jag för tillfället har det! Bästa sällskapet, bästa vädret, bästa allting! Nu mår jag helt enkelt underbart! ( fotograf Bingo Rimer som förövrigt åker om kring i vassen och kollar in nakna damer..så passa er! ;))

Så äntligen är våran stugmys vecka inledd!...

img_7744 (MMS)

Så äntligen är våran stugmys vecka inledd! Vi kom hit igår och tänker stanna här många dagar! Vädret växlar precis som det gjort hela sommaren och med regnet strilandes utanför sitter barnen snällt inne och bygger lego. Ikväll kommer Sofia med familj hit och vi längtar! Senare i veckan kommer fler gäster och förgyller vår tid! Nu ska här laddas batterier..så att när semestern är slut om       ca. 2 veckor så är jag full laddad med energi! Vi har faktiskt hunnit nerven hel del under semester och tänkte nog göra en sammanfattning här så småningom..

Glo som en ko..Det rycker jag om att göra!...

Glo som en ko..Det rycker jag om att göra! Det är inte särskilt roligt att åka tåg men att sitta och glo på alla andra människor som är med på tåget gör det lite roligare! Det måste ju bara få vara så att det är ok att dumglo på varandra om man åker tåg eller tunnelbana, det tycker iallafall jag! Jag har riktigt svårt att inte sitta och stirra på människor som sitter snett mitt emot mig eller om jag hör något väldigt intressant bakom mig.. för då vänder jag mig gärna om..:) Vad ska man annars göra när man sitter där man sitter ett par timmar i streck och inte har något annat att göra än att glo! Håller ni inte med?.. och tänk vad mycket roligt man kan tjuvlyssna på! ;-)

God dagens alla Goa människor! Nu ska ni f...

img_0224 (MMS)

God dagens alla Goa människor! Nu ska ni få höra vad jag gör..om ni inte redan ser det vill säga..:) Sitter på en pub i vår eminenta huvudstad Stockholm och avnjuter en svalkande Corona tillsammans med min kärlek! Det ni! J. Skrattar gott åt mig och funderar lite över min nöjdhet..nej nu vet jag säger han.. Det är för du fick ditt shopping begär tillfredsställt genom inköpet av örhängena! Jag ler, kanske det svarar jag.. Men innerst inne vet nog han lika väl som jag att dessa små korta semestrar betyder så mycket för oss.. Utan barn, utan måsten.. På ett mysigt hotell och bara ta dagen som den kommer! Snart är den över men än är det någon dag kvar och jag tänker fortsätta le och bara njuta! Puss på er!

Njuter för fulla muggar på en stillsam str...

img_0193 (MMS)

Njuter för fulla muggar på en stillsam strand vid stugan! Det är vara vi här.. Visst är inte vindarna de allra varmaste men vad gör väl det en dag som denna! Ligger på en filt och lyssnar till barnens glada skratt och skvalpande vågor! Detta gör susen för själen!

Lata dagar i solen, i hängmattan! Så vill ...

img_1869 (MMS)

Lata dagar i solen, i hängmattan! Så vill jag spendera många av min semesterdagar! Helgen blev toppen! Mys hos Sofia tillsammans med fina familjen S. Och lördagskvällen i skog som dock kanske blev lite för blöt vilket gjorde gårdagen mindre actionfylld.. Men nu är jag på topp igen och väntar på att J och G ska komma hem från deras dagstur till Åland.

JAAAAAAA!!!!!!! SEMESTER!!! Som jag har lä...

JAAAAAAA!!!!!!! SEMESTER!!! Som jag har längtat! Helt obeskrivligt skönt! Nu ska här njutas på fullaste allvar! :) Börjar med grillning hemma hos Sofia ikväll och fortsätter med P-Floyd i Skog imorgon! Fem veckors ljuvlig semester! Lovely!!

RSS 2.0