Turgubbe!

Fick ett samtal på jobbet idag som meddelade att "en Gustav vunnit i en Pippi tävling. Kan det kännas vid? " Absolut svarar jag chockat och försöker dra mig till minnes.. Och visst var det ju så att han och E. deltog i en tävling som fanns på BR i Borlänge för någon vecka sedan.

Och tro det eller ej men Gustav drar hem högvinsten. Tada! Ett pippi tält! Han satt i bilen dit och hoppades på en Herr Nilsson apa och jag kan inte med säkerhet säga att han blev överförtjust över vinsten.. Men överlycklig över att just vinna var han förstås! Hur som så skulle det iallafall byggas upp och sovas i för det är något han bara älskar...att sova i tält!!

Kan dock säga att det var en liten tös härhemma som dock var överförtjust över vinsten..för nog har hon räknat ut att G. snart har tröttnat på detta tält och gissa vem som då kommer se till att det byter ägare! Hon har redan börjat jobba på att hon nog behöver sova i det imorgon kväll! Vi får väl se hur det går! Inatt sover iallafall prinsen sött därinne..med böjda ben..:)

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0