Första kärleken?

När jag skulle hämta sonen idag ville han leka. Inget ovanligt med det för måndagar brukar vara den dag han kan ta med sig någon kompis hem då det slutas tidigt! Idag ville han dock leka med en "ny" kompis. Inget konstigt med det heller utan bara roligt! Men denna nya kompis var en tjej. Inget konstigt med det heller men tydlig var detta något väldigt speciellt för sonen!

Han höll på att bryta ihop på riktigt då jag sa att hon inte kunde följa med direkt eftersom jag inte hade hennes föräldrars telefonnummer, utan vi fick helt enkelt be henne ringa när hon kom hem. Väntan blev olidlig för G. Men tillslut ringde telefon och Gustav visste inte hur han skulle bete sig.. Han vek efter för allt hon sa och det bestämdes till slut att hon skulle komma hit!

Jag skojar inte om jag säger att G. kollade sig i spegel minst tre gånger och sista gången utbrister han " men hur ser jag ut egentligen? " Maaaamma var är borsten? " ropar han högt! Jag kommer såklart med den samtidigt som jag försäkrar honom om att han är jättefin, precis som alltid! Sen står han och fixar frisyren mycket ordentligt tills han känner sig nöjd och ser också till att han har sina, i hans ögon, finaste kläder...innebandytränings tröjan, nya jeansen och de gröna träningsstrumporna! :)

Efter det står han länge i fönstret och spanar.. Och som de lekte sedan! Tror han aldrig lekt sig in så i nån lek tidigare!
Leken varade bara i en timme eftersom klockan var rätt mycket.. Men det bestämdes att de snart skulle leka igen, helst redan imorgon..:) och allt avslutades med många kramar från båda parter. :)

Ja vad ska man säga... Första kärleken? Sött var det iallafall! Han har liksom aldrig brytt sig om sånt där med tjejer förut. Inget konstigt med det heller eftersom han bara snart är sju år.. Men är det nu det börjas? Kan iallafall bara konstatera att hon verkar betyda något alldeles extra! :)


 

Kommentarer
Cattis

Åhhh! <3.Lilleplutt!

2012-02-24 - 21:47:32 -
Domesticka

Men GAAAH vad GULLIGT! Underbara unge, en riktig kanonkille!

2012-02-28 - 09:21:13 - URL: http://domesticka.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0