lårkaka? Inget som smakar gott iallafall!

Dags att ruska om den där geniknölen jag har och börja vakna till liv! Tisdagsmorgon, en iskall sådan om man jämnför med den ljuvliga dagen igår! Jaja gör inte så mycket eftersom jag iallafall måste sitta med näsan vänd mot dataskärmen.. Hoppas dock att eftermiddagen bjuder på sol och takdropp!

Igår var jag till min massör som jag troget gått till i 12-års tid eller nåt.. hennes man är kiropraktor och han har väl vart och tryckt på min kropp ungefär lika många som jag fått massage. Iallafall så kallades han in då jag låg där på britsen och ojade mig över mitt onda lår. Ja han rättade förstås till ryggen först, inget konstigt med det men sen..AJJJ! Och då uttrycker jag mig mildt! Han klämde och kände lite och säger "ja men det här är ju en gammal lårkaka som ligger ända in till benet" (han är specialist på idrottskador). "Det här fixar vi" säger han sen och börjar massera lite och böjer mitt då böjda ben än hit än dit. Tycker att det gör ganska ont och han frågar emellanåt den frågan, jag stönar till svar.. Sen från ingenstans så trycker han ihop mitt böjda ben mot magen typ (svårt att förklara) och det skär som knivar i låret. Hans förklaring, "jag fick ju lov bryta upp det här gamla så att det kan läka ihop på nytt!" AJ! säger jag bara sen sprider sig en varm känsla i hela låret, ungerfär som om man smetat in det med liniment. Han masserar lite till, säger åt mig att jag ska ut och promenera lite, inte löpa och om ett par dagar så ska det här vara bra igen. Jo tjena, igår kväll kunde jag knappt gå. J skrattar åt mig och säger ironskt..lårkakor gör ont! Ingen sympati där inte! Suck. Jaja nu återstår väl bara att vänta och se då om det blir nåt bättre, det vore ju toppen i sådanafall! Ett som är säkert är att jag inte kommer nämna mitt onda lår igen då jag ligger där på britsen i stort sett naken och försvarslös..För f*n vad ont gjorde! En lårkaka på en match kan jag ta utan problem, då är man adrenalinpumpad och varm i kroppen..men det här..Nej Tack!

Nej allvarligt, jag litar fullt ut på dessa människor! De är kunniga och vet vad de gör! Skulle aldrig byta ut dem! Och jag kommer säker ligga där och få liknande behandling igen..nångång..men nu ska ju det här bli bra så då behövs ju inte denna behandling iallafall! Ryggen är ett helt annat kapitel som gör att jag om 5 veckor ligger där igen! :)
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0