känns som semester det här!

Elsa är precis som vanligt bortsett de små kopporna. Full fart och bara bus! Idag var också Gustav hemma från förskolan så då passade vi på att åka till min forna kombo Lina och hennes lille Karl i Djurås. Vi ses väldigt sällan men igår la hon upp en status på facebook att hennes Karl hade vattkoppor så då tyckte jag att vi gått kunde passa på att ses! Tänk vilket sammanträffande va?!

Hur som helst så var det iallafall väldigt trveligt att ses och hon lovade att hon skulle försöka hälsa på hemma hos oss nån dag över påsken. Det ser jag framemot!

På eftermiddagen drog jag igång med att gå igenom barnens garderober. Medans jag håller på med Elsas garderob så sitter hon på golvet och leker med sitt fischerprice dockhus. Jag hör henne säga mamma och pappa. Jag tittar då dit och ser hur hon har två dockor i händerna en av varje "kön", uppenbarligen så var det enligt henne en mamma och en pappa. Helt plötsligt börjar hon göra puss ljud och säger "muss, muss" och trycker dockornas ansikten mot varandra! Jag blir verkligen förundrad över hur deras tankeverksamhet fungerar! Tydligen så vet man redan vid den ringa åldern att mammor och pappor pussas och på så vis visar att man hör ihop! Härliga unge!♥♥♥
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0