nu är dom här...

..vattkopporna...på dagen 14 dagar efter smittotillfället precis så som det står i all skrift om just detta sjukdomstillstånd. Nu är J riktigt nojig. Han har nämligen själv inte haft det så minsta prick på hans kropp och han får panik och tror att han med fått vattkoppor..stackars liten..;)

Julaftonen då? Jo den var mycket trevlig och fina klappar mottogs och delades ut. Det kom en tomte hit också, men G. misstänkte att det var en utklädd tomte då han såg konstiga ringar kring ögonen..Jag kan nog inte annat än hålla med...måste nog komma på nån annan lösning till nästa år!;-)

G. sa dock att det här var den bästa julafton någonsin så jag antar att han var nöjd med de klappar han fick.  E. var på topphumör hela dagen så hon var nog nöjd hon med! Jag själv fick några presentkort, två Humanity armand, en virkbok (ja, jag vill lära mig virka) och en morgonrock så jag är mer än nöjd jag med! J. fick av mig en kokbok (Morberg Grillar) och en parfym så han går omkring här och luktar sååå gott! Vad han önskade sig mest var det som Ola Lustig sjunger om här :

 


Han är rolig han och fortsätta önska kan han göra tills nästa år..;-)
Har mina funderingar på om det är J.som skrivit texten också..:D

Gladast av oss alla blev nog ändå min mamma som fick en platt-tv av oss. Hon ställer upp i vått och torrt och det var för oss ett sätt att kunna återgälda det! Hon är helt enkelt värd det bästa! ♥

Nu är det inte långt kvar till min födelsedag! I like! God fortsättning på er alla!
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0