Gott nytt år!!!

Avslutar själv det gamla året liggandes nedbäddad i soffan med en ganska illa däran halsfluss...:/ Fick en jourläkar tid i morse, åkte in till lassarettet och fick med mig kåvepenin hem som en liten födelsedags present! Läkaren frågade om jag själv tittat mig i halsen hur det såg ut..ja det har jag väl svarade jag, ja å har du kanske sett att det ser ganska illa ut och att jag borde sökt vård tidigare med tanke på den smärta jag haft, den höga febern samt smittorisken! Nu håller jag iallafall tummarna väldigt hårt att jag inte smittat nån mer i familjen..men den chansen att de redan blivit smittade är väl ganska stor tyvärr! :/

Tycker faktiskt lite synd om mig själv om man nu får göra det! Det är trots allt min födelsedag idag och nåt trevligare hade jag gärna haft för mig än att ligga här i soffan. Tur jag har en helt underbar sambo som iallafall tänker laga god nyårsmiddag (vi får väl dock se hur mycket jag lyckas svälja ner).

Fin present har jag också fått idag!! NYa längdskidaor och pjäxor! Är såå glad! Nu ska här bli åka av så fort jag blivit frisk! Tack snälla J, Min mamma och svärföräldrarna för den presenten!


GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!!KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0