snabb leverans!!

Blev otoligt förvånad då jag öppnade postlådan idag! Däri låg nämligen min bärsele som jag så sent som igår beställde!! Gissa om jag blev glatt överraskad! Det kan man kalla snabb leverans! Har redan testat den och Elsa var mycket glad både då hon satt på magen och på ryggen!  Även Gustav ville prova..och nog kan man bära han allt i den med, men då måste den nog skjusteras lite först (kan inte tänka mig att han på bilden nedan sitter så skönt) . Han tyckte den var PERFEKT! Den lille latmasken! Min rygg jublade iallafall!!

Missade öppna förskolan idag tyvärr.. Agerade privatchauför åt min kära mor istället! Hon skulle till massören i bjurs så då passade jag på att ta en fika hos Sofia istället! Vi bestämde oss för att åka till Sågmyra på em. Väl där blev det lite shopppande och så hämtade jag att mina fina kort på barnen hos fotograf petra! Nu måste det bara inhandlas lite fina ramar så jag kan sätta upp mina älsklingar på väggen!

By the way.. middaggen igår intogs på O'learys! Inte mitt favorit ställe direkt men eftersom det var min rare sambo som fick bestämma så blev det där! I vilket fall som helst var det mycket mysigt och trevligt att få en liten stund för oss två bara! Vi ska försöka komma iväg lite oftare bara vi två har vi bestämt då vi anser att det gör oss gott!


Glad...


gladare...


Gladast!!
Kommentarer
Anonym

Åååå jag längtar så mkt efter våra skogspromenader.

2009-02-26 - 21:22:32 -
Johanna

Haha vilken bild. Ja beställde en carnival ja, men den hann inte komma innan helgen...hoppas den blir bra. Trevlig helg!

2009-02-27 - 21:18:45 - URL: http://esteline.blogg.se/
Anna

Hej! Vilken fin bärsele, vad fick du betala för den och vart hittade du den? Hoppas allt är bra! Kram!

2009-03-01 - 09:19:34 - URL: http://www.annaochronja.blogspot.com
Anna

Hej Anna! Jag betalade totalt 836kr för den men i mina ögon är den väl värd de pengarna! Den finns att köpa här: http://www.tinytots.se/Article.aspx?art=542 Om det nu finns några kvar.. Allt är bara bra! Kul att även du har en blogg! Ska hålla koll på den! kram

2009-03-01 - 13:32:41 - URL: http://menduuu.blogg.se/
Anna

Tack ska du ha! Jag bestllde en, jag har redan en babybjörn men den kan man ju inte bära på ryggen och det är ju perfekt när man är ute och går med hunden! Tack för tipset!

2009-03-02 - 11:15:15 - URL: http://www.annaochronja.blogspot.comNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0