trött...

Har varit alldeles för dålig och trött för att orka uppdatera mig här.. Är fortfarnde sjuk, men nu har jag ingen feber iallafall! Men kroppen känns på nåt märkligt sätt överkörd av en ångvält samt så känns det i näsan som om jag dragit in tio kallsupar för det sticks i hela näsgången och ända upp till hjärnan... dessutom var det int vatten i de kallsuparna ut snor... blää!!

Tråkigast av allt är nog att febern tagit om på Gustav den stackarn! Jag har börjat tröttna ur ordentligt på detta nu! Nästa gång jag skriver här så är jag frisk! Så då vet ni..

Måste bara berätta...  Förra Julen fick Gustav en Bamse prenumeration av sin gudmor som tyvärr tog slut för ett tag sen. Nu har vi iallafall bestämt oss för en ny prenumeration vilket vi också berättat för honom.. Erbjudandet löd 5 nummer, en klocka samt en dvd för 99kr. I fredags damt således första numret ned i brevlådan varpå jag lämnade all post i lådan och bad Gustav gå och hämta posten istället så att han skulle bli glad av att han äntligen fått post.. Sonen kommer dock tillbaka, med allt utom tidningen.. Jag frågade såklart om det inte var mer post i lådan? Jodå det var det.. det var en bamse tidning också men det skulle ju vara 5 så jag lät den vara kvar för det var ju bara 1... Ja vad säger man..Tänk vad man tar saker förgivet som vuxen..för mig var det ju självklart att han förstått att det kommer ett nummer åt gången.. Min lilla prins som har ett helt liv framför sig att upptäcka! Han hämtade dock tidningen efter en tydligare förklaring och så var allt frid och fröjd!!

J**vla feber nr.2

Den här gången är det min tur..:( Jag har febervärk i precis varenda del av kroppen!! t.o.m naglarna värker.. Det känns lite orättvist...vad har jag gjort för ont för att förtjäna detta? Jag var ju t.o.m. snäll igår fast jag hade världens läge att inte vara det..hmm! Vaknade inatt av en ordentlig frossa som ganska snabbt följdes åt av en ordentlig svettningsattack! Suck! Jag som hade tänkt att spendera denna fina fm. med Maria och Melwin.

Ligger just nu nerbäddad i soffan och håller hårt mina tummar för att Elsa ska sova en lång stund nu. Har också ring hem J. så han ska hämta upp Prinsen på förskolan för jag känner att jag inte riktigt orkar det.. Träning ikväll är ju bara att drömma om..är väl helt ärlig inte direkt jätteledsen över det då onsdagsträningarna är förbannat dryga, men det hade varit skönt att komma hemifrån lite! Hoppas nu bara inte detta blir långdraget, hade ju tänk gå med Maria på öppna fsk. imorgon..

J**vla feber säger jag bara!!

Time flies!!

Vart f*n tar dagarna vägen?! Jag hinner ju inte med någonting ju!..

Sälen resan var iallafall toppen, bortsett från att mina barn var snoriga och gnälliga och hade svårt att sova på nätterna! Kan ju bara säga att jag åker nog inte på nån mer resa utan min käre sambo iallafall! Mormor som barnvakt funkade bra men det är ändå lättare om man är två med övergripande ansvar..

Gustav testade iallafall på att åka slalom under två dagar! Det gick faktiskt riktigt bra med tanke på den mindre duktiga skidläraren..;) Han gnällde dock lite över att det gjorde ont i fötterna, men som den pedagog(?) man är så sa jag att det gör det med pjäxor på.. Snäll som han är så accepterade han det jag sa och åkte vidare utan att gnälla alltför mycket.. två dagar senare ser jag två jätteblåmärken på fötterna..hmm..det kanske var en för liten storlek..stackarn..så ont ska det ju ändå inte göra!..:P Höjdpunkten för den lille mannen var nog dock ändå hundspannsfärden med mormor! Han riktigt sken av lycka när de kom tilllbaka!

Själv åkte jag nerför backarna i dagarna tre och helt underbart var det! Torsdagen bjöd på strålande väder, de övriga dagarna var vädret ok. Träningsvärk fick jag inte heller så mycket..det måste ju bara betyda att jag är otroligt vältränad ..eller?!..:P Festen på fredagen var riktigt skoj också! Bara att klä upp mej lite tycker ju jag är skoj så ölen och besöket på HC var ju bara plus! Dock blev det inte lika roligt när jag kom hem då jag fick ta rätt på en skrikande unge..men,men man kan ju inte få allt!

Idag har jag varit till läkaren också..så något har jag iallafall hunnit med.. Var där och visade upp mina fötter som värker..ja inte hela fötterna utan de där kärringknölarna vid sidan om stortårna.. Hon skulle skicka en remiss in till ortopeden så får vi se vad de säger..men det lär väl dröja! Tog även blodprov av anledning av mina kliande ögon. Vet inte riktigt vad de proven ska kunna visa..jag hade hoppats på att få bli skickad till stan för allergitest men tydligen så blev det inte så..så nu är det väl bara att vänta och se. Lite skoj var det dock då kvinnan som tog provet är mitt ex:s fru och hon brukar inte alltid vara så trevlig.. dock var hon ju tvungen till att vara det nu då hon skulle agera "proffesionellt" Så jag hade ju världens läge att vara lite retsam..men ack genomsnälla Anna kunde inte vara det..Jag ångrar allt det lite nu..:)

Nu är det dags för lite kvällste innan John Blund drar fram över mina ögon..

Packad och Glad..=)

Just precis..då var bilen packad jag är glad! Äntligen står den härlig Sälen resan för dörren! Mycket packning blev det men så ska vi också vara borta till söndag och med två barn så blir det en del grejor.. Älsklingen har också ikväll lagat en härligt god fläskfilegryta som ska med! Mums!

Gustavs feber har lagt sig, dock tog Elsa över den men hon har iallafall inte lika hög feber så det får gå ändå! Hoppas bara hon inte blir kinkig där uppe.. Stackars mamma i sånna fall..det är ju hon som ska passa godingarna då jag far nerför backarna! LÄNGTAR!!

Nu ska jag ta mig en ordentlig skönhetssömn så att jag kan visa mig från min allra bästa sida också.. Bjuder på lite bilder på mina lagkamrater tills nästa gång vi hörs! (Jessica...nu kommer dom..filmen gick dock ej att ladda upp..synd va..;-))


Det är gott med nyttiga snacks..


Guitar hero..vår tränare proppsade på att man minsann skulle stå upp då man spelade...tydligen skulle man också stå helt spikrak för att få till det..=P Jag tror ändå det vara Sara som vann denna match!


Sen var det dags för Singstar..Riktig skönsång vill jag lova!?..


Full koll på låtval hade iallafall dessa två pinglor!


Sugna på att sjunga och spela sitter dessa snyggingar på tur!

Denna kväll var som sagt mycket trevlig! Fler sånna skulle jag inte tacka nej till. Jag filmade dem också då sjöng men på nåt sätt  lyckades jag spara den filmsnutten i nåt konstigt format som gjorde det svårt att ladda upp så tyvärr går ni miste om den..

Ha ett trevligt veckoslut! / Anna

J**la feber!

Stackars min lille prins... Av alla dagar på detta år lyckas han få feber just idag! Idag var ju dagen han längtat efter i veckor. Barnens skidspel gick av stapeln på Lugnet och som Gustav har tränat på skidor och pratat om detta lopp där alla barn vinner och får medalj. Det gjorde på riktigt ont i mammans hjärta då hon på morgonen konstaterade 38.5 i feber. Snyft!

Den efterlängtade solen visade sig också idag från sin allra bästa sida..men den har jag bara beskådat genom fönstret...=( Nu är det bara att hålla tummarna att febern ger med sig snart och att det fina vädret håller i sig för på onsdag åker ju vi till SÄLEN!

Igår var det även fest med laget! Mycket trevligt! God mat, snudd på ännu godare öl..;-), Melodifestival, Guitarhero och Singstar! Kvällen Bjöd på många skratt kan ju bara tillägas.. hade kameran med så några fina bilder blev det allt..(samt film) Och du Jessica de publiceras snart..hehe! Tack alla fina lagkamrater för en skoj kväll!

Melodifestivalen ja..den blev ju riktigt spännande! Jag höll på Ugglas.. Hon är ju bara såå skön. Vilken känsla hon sjunger med och scennärvaron är ju grym! Har aldrig tidigare gillat denna kvinna men hon har med Snälla, Snälla tagit mig med storm! Nu vann hon dock inte men skrällde ändå ordentligt! Malena då..hmm vet inte riktigt vad jag tycker om hennes vinst! Modigt av sverige är det ändå att skicka en opera till Moskva och låten är ju ändå rätt mäktig på sitt sätt!

Grattis!


Idag fyller älsklingen år! GRATTIS hjärtat!

Ett år äldre blir han idag på självaste fredag den 13:e! Hoppas dock vi slipper fira med oturen hängandes i hälarna! Vi ska fira med pompa och ståt på eftermiddagen! Hoppas han blir nöjd med presenterna! Och som om inte det vore nog så har vi hunnit fira ännu ett födelsedagsbarn idag! Goa Oliwer fyller även han år, 2 år gammal kan han stoltsera med! Jag och barnen var där på fm. på födelsedags kalas! Mycket trevligt!




Grattis Oliwer!

Syskon?

Äntligen en liten stunds vila.. Elsa sover middag och jag borde kanske göra detsamma! Har varit vaken två nätter i rad nu =( Båda barnen är superduper förkylda  med en ordentlig nästäppa,  vilket i sin tur leder till deras dåliga sömn.. Dessutom kom Gustav på att han i förrgår ville testa sova utan blöja och då är det ju bara att haka på..  Detta har således resulterat i att jag också är uppe och byter sängkläder nattetid!  Nu  har det dock ändå gått riktigt bra tycker jag då han bara har kissat på sig en gång per natt så det är bara att köra på!!!

Igår var jag också på den lärorika fotokursen! Jag börjar greppa mer och mer vad bra bilder handlar om och ska i veckan testa på att ta kort på ett rörligt motiv. Att få motivet skarpt och resten suddigt så att man ser att det rör på sig är inte så lätt! Bir det bra kan jag lägga upp det här sen. Mycket kort tar jag nu, dock är jag väldigt dålig på att flytta korten från kameran till datorn.. borde kanske ta mig tid och göra det ikväll.

How ever..så frågade iallafall våran fotokursledare om Elsa (som jag då för tilfället visade kort på) skulle få ett syskon. Snacka om ett slag i magen! Jag ser med andra ord gravid ut igen..hm.inte riktigt vad jag hade tänkt mig.. Jag svarde i allafall leendes nej..men som om inte det vore nog så lägger han till med ett säkert?? Suck..då var han inte långt från en rak höger! Nog för att jag vet att jag är lite rundare än jag borde (skyller det på sötat kaffe och gått fika bröd) men riktigt så stor upplever inte jag mig själv..men jag kanske har fel. Magen kan dock i ett alltför avslappnat tillstånd få form av en gravidmage men att ändå få frågan är inte SÅ roligt. Jag minns att jag även efter Gustav också fick den fråga av min dåvarnde frisör och det var lika tråkig då som nu. Nej nu är det bara att Suck it in, börja promenera, sluta fika och se glad ut! Inga mer syskon här på ett par år iallaffall!!

♥ Mina älsklingar ♥

Tänk vad tiden går fort... Elsa har redan hunnit bli 9 månader (en hel graviditet gammal..) Det känns som om det var bara för nån vecka sen som jag avlade ett avgrunds vrål..:-).. I maj fyller Gustav 4. Det är nog bara att inse att det bara är jag som inte blir äldre..;-)


Fotograf: Petra Rogström

Lite mer Filippa..

Maria denna är för dig så att du hittar när du är ute och promenerar med Melle!

 

Glädjetårar!

Idag har jag haft finbesök hemma! =) En av mina bästa vänner dök upp och jag blev superglad! Det var ett tag sen vi sågs så det var riktigt trevligt att ta en fika och snacka lite skit! Hon kom med en riktigt glädjande nyhet också! Jag blev till och med så glad att jag fällde några tårar!

Förmiddagen spenderade jag och Elsa på öppna fsk. Dock fick jag lov att åka hem före fikat eftersom Elsa inte ville ta sig en powernap där och var istället så trött att inget var roligt för henne! Hade förhoppningar om att hon skulle somna då jag gick och mötte Teta med lilla femveckor gamla Selma innan öppna fsk. Men icke! Så då fick vi snällt åka hem tidigare istället.. =/ Det var inte så många barn där idag..mer blir det säkert nästa vecka då förskolorna i hela grycksbo har stängt tors-fre. Jag tänkte ta med mig Gustav dit då. Det blir han säkert jätte glad över!

Idag när jag hämtade Gustav på fsk så berättade han att de skulle ha fin fest på tisdag och att han skulle ha på sig skjorta och slips då. Barnen på fsk har tillsammans planerat och fixat inför detta. De har t.ex. bestämt färg på duk, servetter och hur dukning ska se samt att de ska ha en disco kula. Denna discokula ser Gustav mycket fram emot! Idag hade "fetskommiten" som Gustav är med i varit och handlat och Gustav hade förstås haft med sig en egen handlingslista som han alltid ser till att ha då även vi är och handlar. Vad som står på den vet han nog bara själv dock..=) Hade iallafall gärna varit med på den där festen! Hade varit skoj..men inga föräldrar var bjudna tyvärr..

Har avslutat dagen med ett besök till Lager 157 med mamsen! Vi fyndade rejält! Det bästa av allt var att mamma betalade!!=) och du Sofia..nu har jag också en tupp!..

Vårkänslor?!..=)

Kollade idag in en lagkamrats blogg och hittade på Filippa Bark där. Måste ju bara lägga in klippet från youtube jag med.. Hon är ju bara för skön!

Nyfunnen energi!

Jag har så mycket enerigi nu!! Det känns verkligen som att livet leker och det var längesen den känsla infann sig sist! Och detta trots brist på pengar! Det kan troligtvis bero på att Elsa bestämt sig för att sova lite bättre på nätterna nu och en pigg mamma är en glad mamma!!  Hoppas nu bara att det håller i sig! Jag tänker iallafall segla på denna våg så länge det går..=)

Igår möblerade jag om i Gustavs rum! Han blev glatt överraskad när han kom hem. Dock var han inte lika nöjd vid läggdags berättade J. igår då jag kom efter fotokursen (som för övrigt går bra, jag blir faktiskt bätre och bättre!) Där sängen stod tidigare hade vi satt upp en lampa på väggen i lagom höjd så att han bara kunde ta fram en hand under täcket då den skulle släckas eller tändas. Men där jag nu placerat sängen så sitter lampan högre upp vilket resulterar i att han måste sitta upp för att komma åt knappen. Detta var det stora problemet för honom igår. Han berättade för J. att han kunde ju börja frysa om ahn skulle behöva tända eller släcka själv och det gick ju inte an.. Så han var mycket bestämd med att vi ska ställa tillbaka sängen igen.. Vi får väl se hur det blir med det för den lille latmasken. Alltid har han nån ide för att slippa anstränga sig i onödan..

På eftermiddagen idag ska vi och titta på ett hus. Ska bli spännande! Vill så gärna ha något större!! och det NU! Ikväll blir det också förhoppningsvs träning också..synd bara att det den dryga konditins och styreträningen idag..jag bävar för morgondagens träningsvärk! Men inget ont som inte har nåt gott med sig!

Thåström

Har precis sett på 183 dagar på svt. Helt ok serie tycker jag! I vilket fall som helst så avslutade de med att spela en Thåström låt. Jag hade verkligen glömt bort hur bra han är..måste nog leta fram nå gamla skivor och lyssna lite, bli lite nostalgisk och drömma mig bort... För länge sen hörde han till en av favoriterna och ett och annat minne har man till hans låtar..=) Denna var iallafall den jag hörde ikväll...lyssna och njut!

 

Grattis Daniel!

Idag gjorde han det igen! För tredje gången! Daniel från lilla Grycksbo!! Han är grymm i spåret och en värdig vinnare idag! Som han drog och slet och med ytterst lite drag hjälp av övriga åkare! You rule! En ooch annan tår fälldes i detta hem då du tog hem denna seger! GRATTIS!!!!

Läs mer här...






RSS 2.0