7 år!

Idag fyllde min älskade prins 7år!

Dagen har varit helt fantastisk på alla sätt och vis så det var en nöjd kille som lade sig nu på kvällen! Vet inte hur många gånger han upprepat högt att han faktiskt fyller 7år idag! Min lille goding! För honom en viktig ålder tydligen! Han önskade sig inte så jätte många saker men de som stod på önskelistan var dyra saker dock!!

Vi har försökt förklara för honom att önskar man sig dyra saker kan man inte räkna med att få allt! Hans högsta önskan var ett Nintendo 3ds. Det gjorde vi klart ganska tidigt för honom att han inte kommer att få. Dels pga av att han har ett Wii-spel och för att han faktiskt måste börja leka mer. Han har nämligen väldigt svårt för att sysselsätta sig själv om det inte är data eller tv-spel involverat! Så.. nu har han lite att jobba med innan ett Nintendo 3ds kommer i hans ägo!

Vi gav dock på förslag att han kunde ju också önska sig pengar till ett sådant och att vi den dagen det blir aktuellt lägger till halva summan av vad det kostar om han lyckas spara ihop till halva.. När J. gav det på förslag så började han nästan gråta och utbrast att "det är väl ingen som vill ge bort pengar i present heller!" Tänk vad fel han hade för idag har gäster kommit med just pengar och nu är halva summan snart ihopsamlad... Det kan jag lova att J aldrig hade räknat med för nu måste vi ju snart hosta upp resten..:/

Till saken hör att han idag fick en större cykel i present.. Vilket han önskade sig som nummer två på listan! Så ja han var mer än nöjd över sin present! Men dyrt för oss för om 9 dagar fyller E. år och ska få en stor studsmatta som inte heller är gratis och lägg därtill sedan Nintendo spelet! :-P men vad gör man inte för sina älskade barn?! Tur farmor och farfar är med på ett litet hörn och betalar!

Han fick även mer presenter idag också av mormor och K. Som han var väldigt nöjd med! Resten av släkten kommer på E.s födelsedag så tar vi ett släktkalas då! Me like!!

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0